MasterChef-Μαρία Λαζαρίδου: Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα όπως εγώ

MasterChef-Μαρία Λαζαρίδου: Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα όπως εγώ

«Είναι κάτι άλλο, έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα» είπε για τη Μαρία Μπέη που βρίσκεται στην τελική 5άδα του MasterChef

lazaridoy_mpei93
Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στο MasterChef με την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου, η πρώην πλέον παίκτρια τιυ ριάλιτι μαγειρικής,  μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη δεύτερη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, αλλά και στη Μαρία Μπέη, που κατάφερε να μπει στην τελική 5άδα.

«Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι. Πέρασα καλά, ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά» είπε στην αρχή.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csthzhq02ncp)


«Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο» πρόσθεσε.

«Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής» συμπλήρωσε.

«Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα» είπε τέλος η Μαρία Λαζαρίδου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τα ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει»

«Γύπας Θεσσαλονίκης»... παλαιάς κοπής - Τι λέει θύμα του, από το οποίο πήρε 70.000 ευρώ


Αρχίζει η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων για τα λύκεια

-------------

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης