MasterChef 2023: Αποχώρησε η «Miss Γκούρα», η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο

MasterChef 2023: Αποχώρησε η «Miss Γκούρα», η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο

Το πιάτο του διακεκριμένου chef Γιώργου Δόσπρα που έκρινε την... πρόκριση στα ημιτελικά και η «τελική τριάδα» της Μαρίας

Collage_Maker-23-May-2023-01-16-AM-1076
Η Μαρία Λαζαρίδου μπορεί να αναδείχθηκε «Miss Γκούρα 2023» στην τελευταία ομαδική δοκιμασία της όμως δεν κατάφερε με το πιάτο της να πείσει τους κριτές του MasterChef με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star και να μείνει εκτός τελικής πεντάδας.

Μετά την διήμερη Ομαδική Δοκιμασία, που θα οδηγούσε τους νικητές στη χρυσή πεντάδα του φετινού διαγωνισμού, ο Νίκος Τράκας, έχοντας κερδίσει τα πλεονεκτήματα, ήταν ο ένας εκ των δυο αρχηγών και όρισε αντίπαλο αρχηγό τον Άγγελο Τσιγκάκο.

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν την πρώτη ημέρα να ετοιμάσουν ένα χορτοφαγικό μενού τεσσάρων σταδίων, με αυτοφυή προϊόντα ως πρωταγωνιστές. Τη δεύτερη ημέρα ζητούμενο ήταν τρία πιάτα σε δύο προσεγγίσεις, γαστρονομική και παραδοσιακή.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασαν τα αρνητικά αλλά και τα θετικά πιάτα και των δυο ομάδων, με τους μπλε να συγκεντρώνουν 112 βαθμούς και τους κόκκινους 109.

Κλείσιμο
MasterChef 2023 | Οι νικητές της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!


Νίκος Τράκας, Μαρία Μπέη και Αλέξανδρος κατάφεραν να περάσουν στους top 5 του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής και απέμεναν άλλα δύο εισιτήρια για την τελική πεντάδα, με τους Άγγελο, Γιώργο Πορφύρης και Μαρία Λαζαρίδου να τα διεκδικούν

Οι τρεις chef κριτές, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διακεκριμένο chef Γιώργο Δόσπρα, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα πιάτο υψηλής τεχνικής δυσκολίας, «αρνί με κανελόνι μελιτζάνας».

MasterChef 2023 | Αρνί με Κανελόνι Μελιτζάνας | Γιώργος Δόσπρας


Ο Άγγελος κατάφερε να συγκεντρώσει 34 βαθμούς και ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στον εξώστη. Πορφύρης και Λαζαρίδου παρέμειναν κάτω και περίμεναν τα αποτελέσματα. Αυτός που πήρε το πέμπτο και τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς ήταν ο Γιώργος ο οποίος συγκέντρωσε 24 βαθμούς, ενώ η Μαρία 22 και έτσι αποχώρησε από το MasterChef.

«Η δεύτερή μου φορά στο MasterChef ήταν η καλύτερη γιατί ήμουν πιο έτοιμη να τη ζήσω. Φεύγω πιο χορτασμένη. Αισθάνομαι μια ανακούφιση αλλά και μια λύπη που φεύγω, ήθελα λίγο ακόμα. Φεύγω πολύ ευχαριστημένη. Τα πάντα θα μου λείψουν από εδώ. Για μένα η τελική τριάδα είναι η Μπέη, ο Πορφύρης και ο Τράκας», είπε η Μαρία με δάκρυα στα μάτια στο MasterChef.

Όταν η Μαρία Μπέη ρωτήθηκε χιουμοριστικά αν προτιμά την Μαρία Λαζαρίδου λόγω της φιλίας τους ή τον Δημήτρη Μπέλλο, η ίδια ανέφερε: «Την Μαρία που έδιωξε τον Δημήτρη Μπέλλο».

MasterChef 2023 | Αποχώρησε η "Miss Goura 2023" - Πολλά δάκρυα στο πλατό!


Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου οι 5 διαγωνιζόμενοι κατέβηκαν από τον εξώστη και αφού οι κριτές αστειεύθηκαν λέγοντάς τους να κοιτάξουν την πόρτα στη συνέχεια για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχουν επιστροφές.



MasterChef 2023 | Αυτή είναι η τελική 5άδα του φετινού διαγωνισμού!




«Είσαστε οι πέντε παίκτες του πιο δύσκολου MasterChef 2023. Ένα MasterChef χωρίς επιστροφές, με εισβολές και με τη δυσκολία να έχει πιάσει κόκκινο. Έχουμε μπροστά μας ακόμα πιο σημαντικούς καλεσμένους, δύσκολα πιάτα και ταξίδια. Είναι η ώρα να δείξετε τι πραγματικά ξέρετε και πόσο το θέλετε. Ένας από εσάς θα είναι ο επόμενος MasterChef. Παιδιά ετοιμαστείτε ξεκινούν οι ημιτελικοί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.






Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες «μαύρισαν» τον ΣΥΡΙΖΑ - Στο 13% έπεσε το ποσοστό του

Αποτελέσματα εκλογών - Οι συσπειρώσεις των κομμάτων: Από πού πήρε ψήφους η ΝΔ - Απώλειες προς όλα τα κόμματα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023 - «Πόλεμος χαρακωμάτων» Τσίπρα - Ανδρουλάκη μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ

-------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης