Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: Δεν μπορώ να κρατήσω κακία στον Ηλία Γκότση, είδα τον πόλεμο που έζησε

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: Δεν μπορώ να κρατήσω κακία στον Ηλία Γκότση, είδα τον πόλεμο που έζησε

«Δεν θεωρώ ότι υπήρχε γυναίκα που χώνευε η Μελίνα στο παιχνίδι, δεν είχε πει μία καλή κουβέντα για καμία μας» εξήγησε για την πρώην συμπαίκτριά της

evi-saltaferidou
Η Εύη Σαλταφερίδου έδωσε συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star κι αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες της.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε αρχικά, για τον φημολογούμενο «ανταγωνισμό» που είχε με τη Μελίνα Μεταξά.

«Αρχικά, θέλω να πω ότι με τη Μελίνα δεν έχω κάτι. Ούτε εκείνη είχε κάτι συγκεκριμένο μαζί μου. Πρέπει όμως, να πούμε τα πράγματα ως έχουν. Εγώ εξ' αρχής δεν την έχω ψηφίσει. Έχει τον κόσμο της η Μελίνα, το 2018 ήταν πολύ καλή και περίμεναν πολλά από αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cscnhcvrbvbl)

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η Μελίνα είχε μια «κόντρα» με τον Ηλία Γκότση. «Η Μελίνα είχε ένα beef με τον Ηλία Γκότση από το '18, φαινόταν από την αρχή που μπήκε ότι υπήρχε ένα θέμα μαζί του. Πάντα θα άκουγα να λέει κάτι κακό για τον Γκότση κι εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Ωστόσο, δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν αντιμιλήσαμε η μία στην άλλη», εξήγησε.

Κλείσιμο
Ανέφερε μάλιστα, πως η Μελίνα Μεταξά είχε γενικότερα μια ανταγωνιστική στάση απέναντι σε όλες τις γυναίκες. «Η Μελίνα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε γυναίκα που χώνευε στο παιχνίδι, δεν είχε πει μία καλή κουβέντα για καμία μας», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cscnm7h6w3ep)

Όσο για τη σχέση της ίδιας με τον Ηλία Γκότση και το unfollow που της είχε κάνει, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, δήλωσε: «Μίλησα με τον Ηλία και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία γιατί ήμουν εκεί όταν έζησε όλον αυτόν τον πόλεμο που έζησε και από τους παίκτες και από άλλους παράγοντες που δεν μπορώ να αναφέρω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cscnrgho84ap)



Ειδήσεις σήμερα:

14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και σκότωσε 8 μαθητές και έναν φύλακα


Πατέρας στο Ίλιον έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης