Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είχε εκφράσει εδώ και πολύ καιρό την επιθυμία της, ενώ είχε πει πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά από ενδελεχή έρευνα.
«Εγώ, τώρα που έχω προχωρήσει στη δημοσιοποίηση. Μετά από ενδελεχή έρευνα και μεγάλο ψάξιμο και φυσικά, επειδή εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους που έπρεπε να εμπιστευτώ, είδα ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να είσαι στην καλύτερη παραγωγικά περίοδό σου, για να έχεις και λιγότερο άγχος αργότερα. Ευχηθείτε μου καλή τύχη και φέρτε γούρι, γιατί οι μέρες έρχονται», είχε αποκαλύψει.
Το βράδυ της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ανέβασε μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της.
«Δανάη μου ξεκίνησες την κρυοσυντήρηση; Ξεκινάω κι εγώ και στον ίδιο γιατρό κι έχω λίγο άγχος», της έγραψε μια ακόλουθός της, με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Ξεκίνησα. Θα σας έχω βίντεο, για να το μοιραστούμε και να ενημερωθούμε όλοι. Να μη φοβάσαι τίποτα. Εκτός του ότι είναι ο καλύτερος γιατρός, με σωστή ενημέρωση και στο κατάλληλο μέρος, όλα θα είναι εκπληκτικά».
Δείτε τη φωτογραφία:
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.