Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν το τέταρτο από τα παιδιά τους, τον Απόλλωνα.
Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Απριλίου, ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον γιο του.
Πατέρας και γιος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, ενώ στον φόντο υπάρχουν μερικά μεγάλα μπαλόνια. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!».
Ο τραγουδιστής αναρτά συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά του, όπως πριν από λίγο καιρό, όταν ανέβασε και πάλι στο Instagram, φωτογραφία του με την Κάτια Ζυγούλη.
Στο τρυφερό τους στιγμιότυπο, ο Σάκης Ρουβάς τη φιλά ενώ της δίνει μερικά λουλούδια. «Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.