Σαν σήμερα πριν από 7 χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν το τέταρτο από τα παιδιά τους, τον Απόλλωνα.
Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Απριλίου, ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον γιο του.
Πατέρας και γιος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό, ενώ στον φόντο υπάρχουν μερικά μεγάλα μπαλόνια. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!».
Ο τραγουδιστής αναρτά συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά του, όπως πριν από λίγο καιρό, όταν ανέβασε και πάλι στο Instagram, φωτογραφία του με την Κάτια Ζυγούλη.
Στο τρυφερό τους στιγμιότυπο, ο Σάκης Ρουβάς τη φιλά ενώ της δίνει μερικά λουλούδια. «Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.