Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εθεάθη ο Κίλιαν Μέρφι.
Ο βραβευμένος ηθοποιός συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία του Νταμιέν Σαζέλ, γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με μάσκα και γυαλιά ηλίου, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα εμφανίστηκε να κρατάει τζάκετ και μία τσάντα. Το look του ολοκληρώθηκε με μπλε T-shirt, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.
Σε ορισμένα στιγμιότυπα, ο Κίλιαν Μέρφι φαίνεται να συνομιλεί με έναν άντρα, ενώ σε άλλες φωτογραφίες να περπατά μόνος του κοιτώντας το κινητό του τηλέφωνο.
Δείτε τις φωτογραφίες
Κλείσιμο
Τον προηγούμενο μήνα, δημοσιεύτηκαν στο «Just Jared» εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας στην Αθήνα, με τον ηθοποιό να εμφανίζεται χωρίς μπλούζα, ενώ κρατούσε ομπρέλα.
Σημειώνεται, ότι δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το φιλμ, εκτός από το ότι διαδραματίζεται σε μια φυλακή. Στην παραγωγή συμμετέχουν επίσης οι Ντάνιελ Κρεγκ, Μισέλ Γουίλιαμς, Ντέιβ Μπατίστα και Μία Θρίπλετον.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.