Ντούα Λίπα: Θα ηχογραφήσει το τραγούδι και θα παίξει στη νέα ταινία «Barbie»
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media
Η Ντούα Λίπαέχει άλλο ένα συναρπαστικό πρότζεκτ στα σκαριά, καθώς πρόκειται να ηχογραφήσει το τραγούδι για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie». Ωστόσο, δεν θα περιοριστεί μόνο στο τραγούδι. Ένα πρώτο στιγμιότυπο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ταινίας Barbie και στον προσωπικό λογαριασμό της διάσημης τραγουδίστριας στο Instagram, έδειξε τη Ντούα Λίπα ντυμένη σε μια εκδοχή της εμβληματικής κούκλας, ως γοργόνα.
Η «MailOnline» αποκαλύπτει ότι η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα θα συμμετάσχει στο έργο, καθώς θα κυκλοφορήσει μια επιτυχία που έχει γραφτεί ειδικά για την ταινία. Εκτός από το να γράψει το τραγούδι για τη γεμάτη αστέρες ταινία, η Ντούα Λίπα θα πρωταγωνιστήσει επίσης ως μια γοργόνα εκδοχή της«Barbie», με ένα πρώτο στιγμιότυπο που τη δείχνει με μπλε περούκα, λαμπερό μπλε μπραλέ και ασορτί φούστα.
Αν και η είδηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πολλούς ανυπόμονους θαυμαστές, κάποιοι θύμωσαν επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι «Barbie Girl» των Aqua, που έκανε θραύση στα charts το 1997, ενώ άλλοι ζήτησαν να είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η ερμηνεύτρια του τραγουδιού.
Δείτε την ανάρτηση
Παράλληλα με το στιγμιότυπο, ο ρόλος της αποκαλύφθηκε σε μια λεζάντα, η οποία έγραφε: «Αυτή η Barbie είναι μια γοργόνα».
Στη live-action ταινία «Barbie», της Γκρέτα Γκέργουικ, η Μάργκοτ Ρόμπι θα αναλάβει τον ρόλο της εμβληματικής κούκλας, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστήσει ως ο μακροχρόνιος έρωτάς της, Κεν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2023.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.