Όσκαρ 2023: H συγκίνηση της Τζέιμι Λι Κέρτις για τους γονείς της: «Κέρδισα Όσκαρ»

Όσκαρ 2023: H συγκίνηση της Τζέιμι Λι Κέρτις για τους γονείς της: «Κέρδισα Όσκαρ»

Η ηθοποιός έλαβε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της

26923927
Η Τζέιμι Λι Κέρτις έλαβε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All at Once».

Η ελεύθερη ερμηνεία της Ντέιρντρε, μοναχικής και ψυχαναγκαστικής υπαλλήλου του IRS, που μεταμορφώνεται σε παθιασμένη ερωμένη σε εναλλακτικό σύμπαν όπου οι άνθρωποι έχουν... χοτ-ντογκ για δάχτυλα, της χάρισε το αγαλματίδιο. Κέρδισε τις ανταγωνίστριές της Άντζελα Μπάσετ («Black Panther: Wakanda Forever»), Κέρι Κόντον («Τα πνεύματα του Ινισέριν») Χονγκ Τσάου («Η φάλαινα») και Στέφανι Χσου («Τα πάντα όλα»).

Η ηθοποιός έλαβε το Β' Γυναικείου Ρόλου κι όταν ανέβηκε στη σκηνή, δυσκολεύτηκε να κρύψει τη συγκίνηση της. Η Τζέιμι Λι Κέρτις είπε πως οι γονείς της, Τόνι Κέρτις και Τζάνετ Λι, είχαν προταθεί για Όσκαρ χωρίς να κερδίσουν. «Κέρδισα Όσκαρ!» είπε η 64χρονη ηθοποιός και τους έστειλε ένα φιλί στον ουρανό.

Η ηθοποιός αφιέρωσε κι ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας της, στη σημασία του να κερδίζουν Όσκαρ ταινίες αυτής της κατηγορίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Survivor All Star: Στον τάκο ξανά ο Ασημακόπουλος, απείλησε με αποχώρηση – Δείτε βίντεο

Προστασία όλων των καταθέσεων της Silicon Valley Bank ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης