Survivor All Star: Στον τάκο ξανά ο Ασημακόπουλος, απείλησε με αποχώρηση – Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Στον τάκο ξανά ο Ασημακόπουλος, απείλησε με αποχώρηση – Δείτε βίντεο

Ο «φθηνός απατεώνας», ο καλύτερος ψαράς, το «τρίτο φάουλ» και η μάχη για την 1η ασυλία της εβδομάδας

Collage_Maker-13-Mar-2023-02-06-AM-2736
H 10η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με νίκη των Κόκκινων, τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον τάκο να απειλεί με αποχώρηση και τους Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο να συνεχίζουν το ριάλιτι.

Η προηγούμενη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο έκλεισε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τους συνυποψήφιους της και συμπαίκτες της στην Κόκκινη ομάδα Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκονται σε «πόλεμο», με την τραγουδίστρια μάλιστα να «καίει» και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σχετικά με το ψέμα που είπε και οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση τον Στάθη Σχίζα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να εκφράζει το παράπονό του στην ομάδα του επειδή τον στέλνει συνέχεια στον τάκο.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στους Κόκκινους τους έχει επηρεάσει και αγωνιστικά και έχουν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού πάνω από δυο εβδομάδες, ενώ έχουν ήδη... χάσει τρεις παίκτες τους (Κώστα Παπαδόπουλο, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Στάθη Σχίζα), την ίδια ώρα που οι Μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν και εκεί οι καυγάδες, με πιο πρόσφατο αυτόν μεταξύ του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη με τον Ηλία Γκότση.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με γκρίνιες για τους Μαχητές με πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά τον Τάκη Καραγκούνια. Λίγο μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και την επιστροφή του Νικόλα Αγόρου στην ομάδα του από το νοσοκομείο, η νύχτα ήταν δύσκολη στην καλύβα των Μπλε. Και αυτό μιας και οι θέσεις ύπνου μάλλον είχαν διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό, με τον 50χρονο μισθοφόρο να διαπληκτίζεται με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Νικόλα Αγόρου να επεμβαίνει και η ένταση να ανεβαίνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4jwonvb05d)


Κλείσιμο
Το ξημέρωμα στους Μαχητές βρήκε τον «παραπονιάρη» Γιώργο Ασημακόπουλο να ευχαριστεί τον κόσμο που τον κράτησε και να δηλώνει πως μετά την πίεση που ένιωσε την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4k8n161r61)


Στους Κόκκινους η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε πριν την αποχώρηση της Ευρυδίκης ότι ο Μάριος ευθύνεται για το ψέμα στον Σχίζα και συνέχισε να επιμένει πως αυτός ήταν ο... ηθικός αυτουργός. Ο Μάριος την διαψεύδει και εκτιμάει πως η τραγουδίστρια «ήθελε να ρίξει τη βόμβα της και να αποχωρήσει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4k0i2c4bfl)


Τους ισχυρισμούς της Ελευθερίας δεν φαίνεται να έχει πιστέψει και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος παραμένει σε σύγκρουση με την τραγουδίστρια και πιστεύει ότι είναι ένας «φθηνός απατεώνας που προσπαθεί να παραμείνει ανακατεύοντας τους πάντες και τα πάντα, για να παραμείνει στο παιχνίδι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4k7b6v3p9l)


Ο 45χρονος φαρμακοποιός συνέχισε την επίθεση του στην 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια και μπροστά στους συμπαίκτες της χαρακτηρίζοντας την «ψεύτρα» και «ανακατώστρα», με την Ελευθερία να έχει μπει, όπως η ίδια υποστήριξε, σε κατάσταση «ζεν» και να μην δίνει πλέον σημασία στις κατηγορίες του Μαρτίκα.

«Μας έχεις κάνει όλους άνω κάτω και το κόστος που πληρώνουμε για την παρουσίαση εδώ είναι τεράστιο, κορίτσι μου! Πληρώνουμε το κόστος της παρουσίας σου εδώ πολύ ακριβά! Έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένα φαβορί και ήρθες εδώ γιατί θες να καλύψεις την αγωνιστική σου ανικανότητα με όλα αυτά τα ψέματα» φώναξε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας προς την συμπαίκτρια του.

«Για άλλη μια φορά ο Σπύρος άρχισε να λέει τα δικά του πάλι! Πάτημα τώρα βρήκε και δεν τον αντέχουμε τον Σπύρο, αλήθεια. Ο ανδρισμός του Σπύρου και ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα… Δεν το συζητώ! Δεν μπορώ και με το Σπύρο που βγήκε τώρα πάλι, άρχισε να βγάζει τον λόγο του και να λέει. Έκατσα τον άκουσα και είπα, Ελευθερία ζεν» τόνισε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4kgjrmkdsx)


Για το... σκοτεινό παιχνίδι που έχει παιχτεί από Ελευθερία και Μάριο κατά του Σχίζα αναφέρθηκε ο Κωνστανίνος Βασάλος.

«Ο Μάριος από την αρχή του παιχνιδιού, είχε στην ομάδα του τρεις νικητές, οπότε πάντα ένιωθε πως έπρεπε να αποδείξει πράγματα. Φεύγει η Δαλάκα, οπότε βρίσκει την ευκαιρία να πει στην Ελευθερία "μας εκθέσανε εκεί πέρα; Πες του κι εσύ τώρα αυτό". Δεν του βγήκε όμως, γιατί η Ελευθερία αποκάλυψε τα πάντα στο συμβούλιο. Τρίτο φάουλ για τον Μάριο, ο κόσμος κρίνει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4mdunnz2y1)


Την ίδια ώρα ένας άτυπος διαγωνισμός ποιος θα κάνει την καλύτερη ψαριά φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Γιώργου Κόρομι. Ο 50χρονος παίκτης των μπλε επέστρεψε δυναμικά στους βυθούς και έπιασε και μια μεγάλη σμέρνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4mnyp6h821)


Η «κόντρα» του καλύτερου ψαρά μεταφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό, με τον Κόρο να επισημαίνει χαριτολογώντας στον Τάκη πως «η δικιά του σμέρνα είναι μεγαλύτερη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4oec13j84x)


Στο στίβο μάχης οι Διάσημοι ξεκίνησαν με τον πόντο του Στέλιου και οι Μαχητές ισοφάρισαν με τη Σαλταφερίδου. Ο Μπόγδανος έκανε το 2-1 για τους Μπλε και η Αφροδίτη το 2-2 για τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4on0recfe9)


Η λιποθυμία της Νικόλ πάγωσε τους παίκτες των δυο ομάδων, με την παίκτρια των Κόκκινων να μένει εκτός δράσης, ενώ οι δυο ομάδες συνέχισαν πόντο-πόντο μέχρι το 6-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4osnarqm0x)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4p7ct6koy1)


Οι Μπλε έφτασαν πρώτοι στο ματς πόιντ κάνοντας το 9-7, όμως οι Κόκκινοι απάντησαν άμεσα και οδήγησαν τον αγώνα σε flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4pjbk44q3l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4pn2gjf91d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4pruqo53kx)


Στον τροχό για τον αγώνα που θα έκρινε το νικητή μπήκαν η Σταυρούλα και ο Πηλίδης, με την παίκτρια των Κόκκινων να είναι πολύ εύστοχη να χαρίζει την πρώτη ασυλία στην ομάδα της με 10-9 και να τους κάνει και ένα μικρό τραπέζι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4pxsxv348x)


Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν εκ νέου στο συμβούλιο με τους Κόκκινους που επιτέλους έφαγαν σε ένα έπαθλο να έχουν ρόλο θεατή και τους Μπλε να πηγαίνουν στην κάλπη για να υποδείξουν τον πρώτο τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4qx3zqg5wh)


Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την ανάγνωση των ονομάτων με τους Τζο και Παναγιώτη να λαμβάνουν από 2 ψήφους ο καθένας, ο Βασάλος πήρε 3 και με 7 ψήφους ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε για 4η φορά στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4r7qeom7oh)


Μόλις άκουξε ξανά το όνομά του ο Ασημακόπουλος ξέσπασε καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον λόγο της υποψηφιότητας και φώναξε σε έντονο ύφος τα εξής. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4rdecsxcep)


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει εν εξάλλω από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr4rft0lhf95)


Ο Ασημακόπουλος που είχε προλάβει να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει από το συμβούλιο, τελικά επέστρεψε και ήρεμος πλέον ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα δήλωσε: «Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» πρόδωσε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού. «Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και εγώ δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».




Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης