Χρήστος Δάντης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του και το παράπονο της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Χρήστος Δάντης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του και το παράπονο της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Φοβήθηκα πολύ» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor για τον σύντροφό της - Δείτε βίντεο 

dantis_atyxhma__2_
Ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε στην Αθήνα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγο μετά το ατύχημα που είχε.

Ενώ βρισκόταν σε σκηνή νυχτερινού κέντρου, βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλευρά του και να ακυρώσει αναγκαστικά τις υπόλοιπες εμφανίσεις του.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το ζευγάρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος, από τη στιγμή της επιστροφής τους. Ο Χρήστος Δάντης δεν προχώρησε σε δηλώσεις και αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν εκείνη που μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό της από ορισμένους ρεπόρτερ.

Δείτε βίντεο που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα»
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqjranvfx57d)

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε και ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που είναι ευγενική, μιας και όπως ανέφερε «κάποιοι συνάδελφοί τους δεν είναι».

Στη συνέχεια, όταν κάποιοι αναφέρθηκαν στο Survivor All Star η εκείνη φάνηκε να ενοχλείται

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!» είπε συγκεκριμένα. 

Το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από τη στιγμή που τραυματίστηκε, ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα, η οποία ήταν γεμάτη από λουλούδια, κάνει δύο - τρία βήματα και ξαφνικά πέφτει στο κενό μπροστά από τα πρώτα τραπέζια.

Δείτε το βίντεο:




Σε ανάρτηση βέβαια που έκανε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Instagram, είπε ότι ο τραγουδιστής «βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο» με αποτέλεσμα «να χτυπήσει στα πλευρά του».

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι του Χρήστου Δάντη. «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου», έγραψε.

Κλείσιμο
asimina783_2

asimina33004_2



Η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε, λίγες ώρες μετά και σε μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγραψε: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου... Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου».

«Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμήσω, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα» συμπλήρωσε, κάτω από μια κοινή της φωτογραφία με τον τραγουδιστή.

dantis

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έφτασε στην παραίτηση η Στέρτζον - Η «βαναυσότητα» και η διαμάχη για τους διεμφυλικούς


Τσικνοπέμπτη με τοπικές νεφώσεις και 16 βαθμούς Κελσίου

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης