Τομ Κρουζ: Το πρησμένο πρόσωπο και οι σέλφι σε χολιγουντιανό πάρτι για τα Όσκαρ

Τομ Κρουζ: Το πρησμένο πρόσωπο και οι σέλφι σε χολιγουντιανό πάρτι για τα Όσκαρ

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μαυρισμένος και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του

tom_cruise_60_yo_xr
Ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε σε πάρτι πριν από την απονομή των Όσκαρ στο Μπέβερλι Χιλς και βρέθηκε στο επίκεντρο. Πρώτον επειδή ο πρωταγωνιστής και παραγωγός του Top Gun δεν εμφανίζεται ποτέ σε αυτές τις χολιγουντιανές εκδηλώσεις και δεύτερον λόγω του φανερά πρησμένου προσώπου του και της ατημέλητης κόμμωσής του.

Χαμογελαστός και φανερά ευδιάθετος, ο ηθοποιός εμφανίστηκε μαυρισμένος ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν αλλοιωμένα με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αισθητικές επεμβάσεις και υπερβολικό μπότοξ.

Αγαπά... τα μπότοξ
Η πλαστική χειρουργός Nyla Raja είχε κάποτε ασκήσει σκληρή κριτική στην «αγάπη» του Κρουζ για τις θεραπείες, επειδή όπως είπε είχαν αρνητική επίδραση στη φυσική του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.

«Φαίνεται ότι ο Τομ υπερέβαλε με τις ενέσεις μπότοξ και τα fillers, γεγονός που επηρέασε πραγματικά αρνητικά την εμφάνισή του. Χωρίς προσεκτική εξέταση της δομής του προσώπου του ασθενούς, το αποτέλεσμα της διαδικασίας μπορεί να είναι μια παραμορφωμένη και αφύσικη εμφάνιση του προσώπου», είχε πει κάποτε στην «Daily Mail».

Τον ήθελαν για μια σέλφι
Κατά τα άλλα ο Κρουζ ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς σε αυτή την εκδήλωση για την έναρξη της 95ης διοργάνωσης των Όσκαρ. Άψογα ντυμένος με μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και λιλά γραβάτα ξεχώρισε για τις στιλιστικές του επιλογές.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός ιδιαίτερα επικοινωνιακός δεν σταμάτησε να χαμογελά, να ανταλλάσσει χειραψίες και να βγάζει σέλφι με όποιον του το ζητούσε.

Αστέρες πρώτης κατηγορίας, όπως η Τζέιμι Λι Κέρτις, Μισέλ Γιο, Αλί Φαζάλ και ο Όστιν Μπάτλερ, ήθελαν μια σέλφι μαζί του.





Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε ακόμα με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά και τη Μαλάλα Γιουσαφζάι που ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση. Μάλιστα ο Σπίλμπεργκ είπε στον Τομ Κρουζ ότι «έσωσες τον κ... του Χόλιγουντ και ίσως έσωσες τη διανομή στους κινηματογράφους. Σοβαρά, το 'Top Gun: Maverick' μπορεί να έσωσε ολόκληρη τη βιομηχανία του κινηματογράφου».



Ειδήσεις σήμερα:

Ανάμεσα σε λαμπερά πρόσωπα και τεχνοκράτες τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Οι 3 δεσμεύσεις Τσίπρα


Καιρός: Αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 15 βαθμούς


Στάση εργασίας σήμερα σε τραμ και Ηλεκτρικό - 24ωρη απεργία καθηγητών και δασκάλων






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης