Τομ Κρουζ: Ήθελε να πετάξει τζετ 70 εκατ. δολαρίων στο Top Gun - «Έφαγε» άκυρο από το Ναυτικό

Τομ Κρουζ: Ήθελε να πετάξει τζετ 70 εκατ. δολαρίων στο Top Gun - «Έφαγε» άκυρο από το Ναυτικό

Ήταν ιδέα τόσο της παραγωγής όσο και του ηθοποιού, να πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος F-18

top-gun-maverick
Ο Τομ Κρουζ έχει δείξει πόσο του αρέσει να βγάζει εις πέρας τις «επικίνδυνες αποστολές» στις ταινίες δράσης, όπου πρωταγωνιστεί.

Από τότε που προβλήθηκε η πρώτη ταινία «Mission Impossible» πάνω από τρεις δεκαετίες πριν, ο ηθοποιός προσπαθούσε να συμμετέχει όσο περισσότερο γινόταν σε δύσκολες κινηματογραφικές σκηνές, που είναι για κασκαντέρ.

Μία τέτοια σκηνή ήθελε να γυρίσει και για το «Top Gun: Maverick», την ταινία στην οποία ο σταρ επέστρεψε ως πιλότος.
Maverick
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, οι παραγωγοί του φιλμ θέλησαν να προχωρήσουν σε μια σκηνή με τον Κρουζ να πετά με ένα τζετ F18. Και ενώ όλοι βρήκαν την ιδέα αυτή πολύ ωραία, το «όχι» ήρθε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F18, σαν αυτό που ήθελε ο Κρουζ και η παραγωγή,  κοστίζει περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια. Τόσο κοστίζει σχεδόν το μισό του προϋπολογισμού που δαπανήθηκε για την ταινία του Κρουζ.

Το «ευχαριστώ» στους φαν μέσω ελεύθερης πτώσης
Μπορεί το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών  Αμερικής να του άλλαξε τα σχέδια, αλλά ο Κρουζ κατάφερε να ευχαριστήσει το κοινό του με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο 60χρονος Κρουζ, που κάθεται ατρόμητος κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς ενός ελικοπτέρου, εξέφρασε το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές του για το πόσο ευγνώμων ήταν που οδήγησαν την ταινία στην επιτυχία.

«Δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το "Top Gun: Maverick”» φώναξε ο Κρουζ πάνω στα πτερύγια του ελικοπτέρου.

Τον Κρουζ συνόδευε στον αέρα ο σκηνοθέτης του «Dead Reckoning» Κρίστοφερ Μακουάιερ, ο οποίος του υπενθύμισε ότι έπρεπε να επιστρέψουν στα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός συμφώνησε και πήρε θέση για να πηδήξει. «Θα τα πούμε εκεί κάτω» είπε ο Κρουζ πριν αφήσει κάνει ελεύθερη πτώση.

Αλλά, ακόμα και στον αέρα, πέφτοντας με πάνω από 100 μίλια την ώρα προς τη γη, ο Κρουζ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους θεατές της ταινίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον λογιστή - Τι είπε η δράστης

Στα δικαστήρια οι παππούδες της Λυδίας για τον τόπο διαμονής της - Δείτε βίντεο

Τα νεύρα του Χρήστου Μάστορα στη σκηνή: «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο;» είπε σε πελάτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης