Τομ Κρουζ: Ζήτησε... ρεπό από τα γυρίσματα του «Mission Impossible» για να πάει στη στέψη του Κάρολου

Τομ Κρουζ: Ζήτησε... ρεπό από τα γυρίσματα του «Mission Impossible» για να πάει στη στέψη του Κάρολου

«Αιφνιδιάστηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής, αλλά αυτό δεν θα το έχανε με τίποτα» ανέφερε κοντινό του πρόσωπο

tomkrouz_karolos
Ο Τομ Κρουζ σκοπεύει να καθυστερήσει τα γυρίσματα της νέας «Mission Impossible» ταινίας του, προκειμένου να παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ο 60χρονος κινηματογραφικός σταρ, φέρεται να αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα του 8ου κατά σειρά «Mission: Impossible» φιλμ, στις 6 Μαΐου που είναι η επίσημη τελετή της στέψης του βασιλιά και σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του: «δεν πρόκειται να το χάσει και δεν θα το παράκαμπτε και ποτέ».

Άλλος, δήλωσε σύμφωνα με τη Daily Mail: «Ο Toμ έχει προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά Κάρολου και δεν υπάρχει περίπτωση να το έχανε ποτέ.

Είναι ένα γεγονός με τεράστιο κύρος και ο Τομ είναι πραγματικός βασιλικός, συν του ότι είναι πλέον κοντά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ. Είπε στους παραγωγούς της ταινίας να σταματήσουν για λίγο τις διεργασίες για το "Mission: Impossible",  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Στέψης για να μπορέσει να δώσει το "παρών"».

Στην πορεία, τόνισε: «Αυτό σόκαρε μερικούς ανθρώπους στην ταινία, καθώς ο Τομ είναι τόσο αφοσιωμένος στην τέχνη του και κανονικά δεν θα παρέκκλινε ποτέ από το πρόγραμμα.  Αλλά κάτι τόσο σημαντικό - και μεγάλο - όπως η στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι κάτι που δεν θα ήθελε να χάσει».
Tom_Cruise_

Η σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια
Ο ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι πέρυσι φιλοξένησε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε μια προβολή της ταινίας «Top Gun: Maverick» -στην πρώτη προεπισκόπηση της ταινίας.

Ακόμη, οι τρεις τους συναντήθηκαν και στην πρεμιέρα του φιλμν στο Λονδίνο, που ακολούθησε λίγο πιο μετά.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, διαδόθηκε ακόμη περισσότερο η αδυναμία που είχε στον Τομ Κρουζ.

Οι δυο τους «τα βρήκαν πολύ καλά» όταν κάλεσε τον χολιγουντιανό σταρ για τσάι τις τελευταίες εβδομάδες της στο Κάστρο του Ουίνδσορ - και μάλιστα τον άφησε να προσγειώσει το ελικόπτερό του στο γκαζόν της.
vasilisa_elisavet_glipta

Η Αυτού Μεγαλειότης είχε απογοητευτεί που δεν κατάφερε να συναντήσει τον σταρ του Top Gun κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Αλλά οι γνωρίζοντες είπαν ότι η εκλιπούσα μονάρχης «λάτρευε να τον βλέπει» όταν τον προσκάλεσε να πιουν μαζί τσάι το καλοκαίρι.

Η βασίλισσα όπως φαίνεται είχε αδυναμία στον Κρουζ καθώς τον προσκάλεσε και σε γεύμα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Αρχικά οι δυο τους επρόκειτο να συναντηθούν τον Μάιο στο «A Gallop Through History», μια ιππική εκδήλωση στους χώρους του Κάστρου.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος γύριζε την τελευταία του ταινία Mission Impossible στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είναι απλώς μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποια που έχει τεράστια αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει καταφέρει ήταν ιστορικό. Θυμάμαι πάντα ως παιδί να βλέπω φωτογραφίες της».

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Η βασίλισσα άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Τομ. Έτσι, τον κάλεσε να κάνει μια ειδική ξενάγηση στο κάστρο του Ουίνδσορ με τα πάντα έτοιμα γι' αυτόν. Στη συνέχεια, μόνο οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί. 'Της άρεσε πολύ που τον είδε και πραγματικά τα βρήκαν, τόσο πολύ που τον κάλεσε ξανά για γεύμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης