Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Το βρέφος γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στο Happy Day ο γιατρός της.
«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε ωδίνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα», είχε δηλώσει.
Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον, στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο του, καθώς η Ελένη Φουρέιρα πήρε σήμερα εξιτήριο.
Μάλιστα, η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννα δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία, ανέβηκε στα social media, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της κλινικής, όπου γέννησε η τραγουδίστρια. Στο πλευρό τους, φαίνονται ο γιατρός και η μαία που ανέλαβαν τη γέννηση του γιου τους.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.