Ευφημία Καλογιάννη: «Θα έχουμε και άλλον θάνατο στον "Σασμό"»

Ευφημία Καλογιάννη: «Θα έχουμε και άλλον θάνατο στον "Σασμό"»

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της ηθοποιού για τη δημοφιλή σειρά 

kalogianni
Η Ευφημία Καλογιάννη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή  «Happy Day» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός». Η ηθοποιός υποδύεται τη γοητευτική αστυνομικό του αστυνομικού τμήματος της Άνω Ποριάς και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο τι θα δουν οι τηλεθεατές από δω και στο εξής στη σειρά. 

Αρχικά η ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις: «Πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλο θάνατο στο Σασμό. Δουλίτσα να υπάρχει στο τμήμα. Ωστόσο, στην κόντρα του Αστέρη με την Αργυρώ, τα νέα από το τμήμα δεν είναι διαφωτιστικά. Δεν ξέρω εάν ο Σταύρος θα πάρει εκδίκηση από την Αργυρώ» υπογράμμισε η Ευφημία Καλογιάννη.

Τα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, επιφυλάσσουν, εκτός από αποκαλύψεις και ανατροπές στις ιστορίες, σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Ντίνας: «Δεν ξέρω εάν η Ντίνα θα ερωτευτεί έντονα όμως, σίγουρα, κάτι ωραίο θα υπάρξει στη ζωή της».

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η Ευφημία Καλογιάννη υποδύεται τη Ντίνα, έναν ρόλο που έχει αγαπήσει πολύ: «Μου αρέσει που η Ντίνα νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπάει και τους φροντίζει. Είναι κάτι που το έχω κι εγώ». 

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο
Ευφημία Καλογιάννη (Ντίνα | Σασμός) | Happy Day | 10/1/2023


Οι σχέσεις με τους συναδέλφους της είναι εξαιρετικές, ενώ στο τμήμα έχουν γίνει μια παρέα. Μάλιστα, με τον Μύρωνα, τον Δημήτρη Μαμιό, έχουν γίνει φίλοι και πάνε μαζί για ψώνια: «Με τον Δημήτρη πήγαμε για ψώνια. Μας σταματούσαν και μας έλεγαν “σας συμπαθούμε”,  “τι ωραίο το αστυνομικό τμήμα”, “μπράβο, συνεχίστε”. Και στον Δημήτρη έλεγαν τι ωραία γυναίκα που έχει δίπλα του».


Πάντως, στην κάμερα της εκπομπής, εξομολογήθηκε ότι: «Δεν απολαμβάνω να πηγαίνω για ψώνια. Βαριέμαι πολύ. Προτιμώ να πω στη μαμά μου να μου ψωνίσει και να της δώσω τα χρήματα. Κι ότι η σχέση της με τα social media είναι… κάκιστη. Έχω ενεργούς λογαριασμούς αλλά δεν ασχολούμαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Γνωμοδότηση Αρείου Πάγου: Δεν έχει αρμοδιότητα η ΑΔΑΕ στην ενημέρωση για παρακολουθήσεις

Σε ψυχιατρική εξέταση υπεβλήθη η 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Χάρι: «Η Μέγκαν έκλαιγε με λυγμούς στο πάτωμα μετά από καβγά με την Κέιτ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης