Χάρι: «Η Μέγκαν έκλαιγε με λυγμούς στο πάτωμα μετά από καβγά με την Κέιτ»

Χάρι: «Η Μέγκαν έκλαιγε με λυγμούς στο πάτωμα μετά από καβγά με την Κέιτ»

Οι συννυφάδες είχαν έντονη λογομαχία για το «φαρδύ» φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ που ήταν παράνυμφος στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Harry_-_Kate-_Meghan

Δεν έχουν τέλος οι... οικογενειακές αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι εν αναμονή της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του Spare. Ο Χάρι προχώρησε σε πολύ ιδιωτικές λεπτομέρειες αποκαλύπτοντας για το πώς έκλαψε η πριγκίπισσα Σάρλοτ όταν δοκίμασε το φόρεμα της παρανύμφου.

Ο Χάρι για ακόμα μια φορά επανήλθε στον περιβόητο καβγά πριν από τον γάμο μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ.

Ο δούκας του Σάσεξ κατονομάζει τη μικρή ανιψιά του, που είναι τώρα επτά ετών, στο περιστατικό και επιμένει ότι η κουνιάδα του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν υπεύθυνη για τον καβγά.

Ο Χάρι βρήκε τη Μέγκαν «να κλαίει με λυγμούς» στο πάτωμα μετά τον καβγά, υποστηρίζει στα απομνημονεύματά του, τα οποία κυκλοφορούν σήμερα.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Κέιτ και η Μέγκαν μέσω κινητών σύμφωνα με τον Χάρι

Minimata

Εξιστορώντας το περιστατικό, ο Χάρι είπε ότι η Κέιτ έστειλε στη Μέγκαν ένα μήνυμα που έγραφε: «Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι».

Εξηγεί ότι η Κέιτ δεν ήταν προφανώς πρόθυμη να συναντήσει τον ράφτη της Μέγκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον και οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν γραπτά μηνύματα για το θέμα μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο.

Ο Χάρι έγραψε: «Η Μέγκαν ρώτησε αν η Κέιτ είναι ενήμερη για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον πατέρα της (προφανώς εννοούσε τον Τόμας Μαρκλ)».

meghan-kate02



«Η Κέιτ είπε ότι γνώριζε πολύ καλά, αλλά τα φορέματα είχαν πρόβλημα και ο γάμος είναι σε τέσσερις ημέρες». «Ναι, Κέιτ, το ξέρω...», απάντησε κοφτά η Μέγκαν.

Ο Χάρι είπε: «Η Μέγκαν δεν απάντησε αμέσως στην Κέιτ. Ναι, είχε ατελείωτα μηνύματα σχετικά με το γάμο, αλλά κυρίως ασχολιόταν με το χάος γύρω από τον πατέρα της. Έτσι, το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Κέιτ λέγοντάς της ότι ράφτης μας είναι σε αναμονή».

Και πρόσθεσε: «Λίγο αργότερα έφτασα στο σπίτι και βρήκα τη Μέγκαν στο πάτωμα να κλαίει με λυγμούς. Τρομοκρατήθηκα που την είδα τόσο αναστατωμένη, αλλά δεν το θεώρησα καταστροφή. Τα συναισθήματά της ήταν πολλά και είχαν να κάνουν με το άγχος της τελευταίας εβδομάδας, του τελευταίου μήνα, της τελευταίας ημέρας. Ήταν ανυπόφορο αλλά προσωρινό. Η Κέιτ δεν ήθελε να κάνει κακό, της είπα».

Την επόμενη μέρα η Κέιτ έφτασε με ένα μπουκέτο λουλούδια και ζήτησε συγγνώμη από τη Μέγκαν, υποστηρίζει ο Χάρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Επίθεση κατά της Ελλάδας από τον Τούρκο… Αλ Καπόνε

Ιωάννα Τούνη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Σάλος στο Τενεσί με τις αποκαλύψεις για νεαρή αστυνομικό και τους 6 συναδέλφους-εραστές της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης