Αλίσια Σιλβερστόουν: Πόζαρε γυμνή για τα δικαιώματα των ζώων

Αλίσια Σιλβερστόουν: Πόζαρε γυμνή για τα δικαιώματα των ζώων

Η 46χρονη ηθοποιός έμεινε γυμνή μπροστά στον φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μπότες

alicia_silverstone
Αν για κάτι φημίζεται η Αλίσια Σιλβερστόουν, πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, είναι η ευαίσθητη πλευρά της απέναντι στα ζώα.

Έχει υπάρξει επί χρόνια θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων και είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις, που φροντίζει κάθε της επαγγελματική κίνηση να έχει αντίκτυπο.

Όταν λοιπόν, της ζητήθηκε να συμμετάσχει στην καμπάνια του PETA, στην οποία και φωτογραφήθηκε γυμνή, η Αλίσια Σιλβερστόουν δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Η 46χρονη ηθοποιός έμεινε γυμνή μπροστά στον φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μπότες, κατασκευασμένες από ψεύτικο δέρμα, προκειμένου να προωθήσει πιο βιώσιμες ή και vegan εκδοχές του υλικού.


Κλείσιμο
Σε ένα βίντεο αφιερωμένο στην καμπάνια, δήλωσε: «Αν πρέπει να γδυθώ για να σε κάνω να νοιάζεσαι για τα ζώα, τότε αυτό θα κάνω. Ποτέ μα ποτέ, δεν έχω γδυθεί στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο, σε καμία δουλειά. Αλλά για την PETA θα το κάνω, γιατί αυτό με νοιάζει πολύ». Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως προτιμά να μείνει γυμνή, παρά να φορά ρούχα, που έχουν κατασκευαστεί από ζώα.

Όπως αναφέρει: «Προτιμώ να μείνω γυμνή, παρά να φοράω ζώα. Υπάρχει αυτή η ιδέα ότι το δέρμα είναι κατά κάποιο τρόπο καλύτερο για τη Γη, αλλά κανείς δεν συνειδητοποιεί ότι η ποσότητα των πόρων -νερό, τροφή, πετρέλαιο για τη μεταφορά- και η ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται για να δημιουργηθεί είναι τεράστια. Δεν είναι βιώσιμο. Η Γη δεν μπορεί να το αντέξει».

Εξήγησε μάλιστα, πως ο κάκτος, μπροστά στον οποίο φωτογραφήθηκε δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή, αφού ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τα vegan δέρματα. «Ντυθείτε vegan. Αγοράστε κάκτους, μανιτάρια ή δέρμα μηλιάς», είπε χαρακτηριστικά.


Η Αλίσια Σιλβερστόουν μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων από την ηλικία των 21 ετών, όταν και αποφάσισε να γίνει vegan. Δεν έκανε ποτέ πίσω κι είναι πρόθυμη να μιλάει δημόσια και να ενθαρρύνει τον κόσμο να ακολουθήσει αυτό το σκεπτικό, όσο περισσότερο μπορεί.


Άλλες επώνυμες που έχουν προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις είναι οι Πάμελα Άντερσον, Πινκ και Κλόε Καρντάσιαν.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης