Ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το ανακοίνωσε.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία» και αναφέρθηκε στο coming out που έκανε στην οικογένειά του αλλά και τον γιο του, τον οποίο υιοθέτησαν με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή.
«Την αποδοχή την πήρα από την οικογένειά μου σε μεγαλύτερη ηλικία γιατί δεν ένιωθα την άνεση να μιλήσω για μένα ανοιχτά. Μέχρι που πήγα στα 35 μου και ένιωσα την άνεση να μιλήσω. Οι γονείς μου όταν τους μίλησα δεν υπήρχε θέμα, αλλά σίγουρα από τη στιγμή που τους το είπα μέχρι σήμερα διένυσαν μεγάλο δρόμο. Είχαν άγχος όταν ξεκίνησα να μιλάω δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου και είχαν την ανησυχία μήπως μου κάνει κακό στη δουλειά» είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cot1qlhq51zt)
Στην πορεία, ο Μιχάλης Οικονόμοι τόνισε: «Νομίζω ότι πρέπει να μπει στο χώρο του θεάτρου και να μην φοβάται να πει τι είναι. Όταν είσαι ηθοποιός μπαίνεις σε έναν ρόλο ανεξάρτητα του τι είσαι. Σαν κοινωνία είμαστε ρατσιστές. Υπάρχουν δύο ρεύματα, τα δύο άκρα, αλλά σε έναν μέσο όρο βλέπω ότι έχει προχωρήσει η κοινωνία».
Όσον αφορά την πατρότητα ανέφερε: «Η πατρότητα μου άλλαξε όλο το DNA. Σε πάει στο παρελθόν, σε πάει στα δικά σου παιδικά χρόνια. Σε ανησυχούν άλλα πράγματα στο μέλλον και μπαίνεις στο “εμείς”. Αλλάζει και η χημεία συναισθηματικά και βιολογικά. Βάζεις άλλες προτεραιότητες. Πήραμε έναν χρόνο να σκεφτούμε εάν μπορούμε να γίνουμε γονείς. Απλά λες ένα “Άγιος ο Θεός και πας”.
Έχω σκεφτεί πώς θα μιλήσω στο παιδί μου στο μέλλον. Κάθε φορά λύνεις συγκεκριμένα θέματα. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να έχω όλες τις απαντήσεις μόνος μου. Παίρνω τηλέφωνα ειδικούς, χρειάζεται μια ταπείνωση να πεις ότι δεν ξέρεις την απάντηση και να πάρεις τον ειδικό».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.