Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ζοριστεί ψυχολογικά μέσα σε μία σχέση»

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ζοριστεί ψυχολογικά μέσα σε μία σχέση»

«Όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς τοξικές και εξουσιαστικές σχέσεις» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Mavromati
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Εννοείται ότι έχω πάει σε μπουζουξίδικο και έχω χορέψει πάνω στο τραπέζι. Έκανα νωρίς την επανάστασή μου, έφυγα από το σπίτι στα 18. Η μητέρα μου είχε αρκετές αντιρρήσεις να γίνω ηθοποιός, ο πατέρας μου όχι τόσο. Η μητέρα μου ήθελε να μην περάσω τις δυσκολίες του χώρου» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για τους γονείς της, τη Λίλα Καλφαντάρη και τον Βασίλη Μαυρομάτη, σημείωσε: «Η μητέρα μου είχε αρκετές αντιρρήσεις όταν είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ο μπαμπάς όχι τόσο. Της βγήκε μία προστατευτικότητα, δεν ήθελε να περάσω τις δυσκολίες που είτε πέρναγε η ίδια, είτε έβλεπε πως υπάρχουν στη δουλειά μας... Η μητέρα μου μου έχει πει αρκετά πράγματα για τα 80's. Οι δικοί μου δεν ήταν ποτέ στη νύχτα γι' αυτό και δεν μπορούσαν μα με ενημερώσουν, μόνη μου ενημερώθηκα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobyf4neuunl)


Μιλώντας για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha: «Η Ζέτα από μια καλοστεκούμενη οικογένεια μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση. Προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Δεν μπορώ να διαχωρίσω πού διαφέρω με τη Ζέτα και πού μοιάζουμε. Με κέρδισαν στον ρόλο οι αντιφάσεις της, η δυναμικότητά της, το ότι συνδέεται με βάθος με τους ανθρώπους γύρω της, τη Νίτσα, τον Στρατή. Η Ζέτα και ο Στρατής συνδέονται στα τραύματά τους. Πού θα καταλήξει η σχέση τους δεν θα το αποκαλύψω αλλά είναι μία σχέση που έχει πορεία. Η Ζέτα και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι με τον άνθρωπο που θέλει. Αν αυτός είναι ο Στρατής…» σχολίασε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. 

Κάνοντας λόγο για τα κοινά στοιχεία που έχει με την ηρωίδα της στη σειρά: «Είναι λίγο μπλεγμένο όταν προσεγγίζεις ένα ρόλο, γιατί παίρνεις στα χέρια σου ένα χαρακτήρα και στην προσπάθειά σου να τον ερμηνεύσεις μπλέκονται τα προσωπικά στοιχεία. Οπότε σχεδόν δεν μπορώ να διαχωρίσω που διαφέρω με τη Ζέτα και που μοιάζουμε. Σίγουρα οι συνθήκες της ζωής μας είναι πολύ διαφορετικές, αλλά αισθάνομαι ότι αν βρισκόμουν σε εκείνες τις συνθήκες, πολύ πιθανό να είχα παρόμοιες αντιδράσεις. Στη Ζέτα αγαπώ τις αντιφάσεις της, το δυναμισμό της, την αποφασιστικότητά της στο να διεκδικήσει τον τρόπο που θέλει να ζει, τον τρόπο που συνδέεται με τους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς στον τρόπο που συνδέεται και με γοητεύει».  

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobyk7w3rb41)

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και στις σχέσειςστις οποίες έχει βρεθεί στη ζωή της: «Έχω βρεθεί σε κακοποιητική σχέση, όχι στη μορφή που βλέπουμε στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει". Έχω ζοριστεί ψυχολογικά μέσα σε μία σχέση, αλλά ήμουν τυχερή και δεν πέρασα πιο βαριές καταστάσεις. Όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς τοξικές και εξουσιαστικές σχέσεις, αλλά πάντα υπήρχε όριο». 


Ειδήσεις σήμερα:

Τζεφ Μπέζος: «Δώρισε» στην Ντόλι Πάρτον 100 εκατομμύρια δολάρια

Κωνσταντινοπούλου: «Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου»

Χατζηδάκης: Έκτακτο επίδομα 250 ευρώ σε πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους πριν τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης