Για το «My Style Rocks» τοποθετήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, αποκαλύπτοντας ότι ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πρότζεκτ και αυτός είναι ένας λόγος που καθυστερεί, μέχρι να κλείσει κάποια συμφωνία.
Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» ο σχεδιαστής μόδας είπε για το τηλεοπτικό σόου μόδας:
«Φυσικά και έχω πρόταση για το My Style Rocks, αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση. Άκουγα ότι έγινε πρόταση σε αυτόν και τον άλλον, άρα εμένα η θέση μου είναι στον καναπέ μου; Πιστεύω ότι ο Ατζούν θέλει πολύ τη Σπυροπούλου γι’ αυτό καθυστερεί το θέμα. Αυτό μπορεί να είναι η έναρξη του να συζητάει κανείς ότι θα μπορεί να το κάνει».
Για το GNTM είπε: «Βλέπεις έναν Τασούλη με καριέρα να τσακώνεται με τη Βίκυ, τον Καράβα που είναι ένα σούπερ ουάου αγόρι να αναλώνεται σε 20 ώρες γύρισμα να μας πει τι;».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.