Μια Καγιά δεν φέρνει την άνοιξη, μία Κάτια όμως μπορεί

Μια Καγιά δεν φέρνει την άνοιξη, μία Κάτια όμως μπορεί

Μονομαχίες στην (Τηλ)Ελ Πάσο και άλλα χαριτωμένα και απρόοπτα

kagia346
Η τηλεθέαση του ριιάλιτι μόδας «GNTM» είναι σχετικά χαμηλή σε σχέση με το παρελθόν. Φυσικά, όπως όλοι, έτσι και το συγκεκριμένο πρόγραμμα αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό σε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό περιβάλλον και στην πέμπτη σεζόν του είναι λογικό να εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, αντιμετωπίζει και σοβαρά στρατηγικά λάθη της παραγωγής.

Το πρώτο αφορά την ένταση της έννοιας «διαφορετικότητα» στην περίοδο του κάστινγκ, η οποία όχι απλά μειώθηκε αλλά εξαφανίστηκε στην πορεία του παιχνιδιού. Εδώ θα μου πεις κοντεύουν να εξαφανιστούν και τα mainstream μοντέλα, τα οποία φεύγουν δυο δυο, θα παραμείνουν στο ριάλιτι οι πιο μεγάλες σε ηλικία και οι πιο ευτραφείς κοπέλες; Ούτε γι αστείο. Απαξ και εξυπηρέτησαν τον τηλεοπτικό σκοπό, αποχώρησαν σβέλτα.
GNTM___3_

Το δεύτερο σημαντικό λάθος έχει να κάνει με την Βίκυ Καγιά. Η οποία παρουσιάστηκε ως τηλεοπτικός Μεσσίας αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Η Βίκυ Καγιά φυσικά και γνωρίζει καλά και την μόδα και το ριάλιτι αλλά διανύει φάση υπερβολής και έντασης. Το μόνο που σου μένει είναι μία δυνατή φωνή, μία γυναίκα που φωνάζει και θυμώνει ίσως και υπερβολικά κάποιες φορές. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Καράβα που είναι η θετική έκπληξη του προγράμματος. Δυστυχώς η τελική επιλογή των παικτριών δεν είναι και η καλύτερη με αποτέλεσμα να μην βγαίνει τηλεοπτικά κάτι δυνατό. Δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Α, και κάτι ακόμη! Δύσκολα θα πειστούμε κι εμείς ως τηλεθεατές ότι όλη αυτή η φάση με τις αποχωρήσεις εξέπληξαν τους συντελεστές της εκπομπής. Ελάτε τώρα… Γνωριζόμαστε καλά πλέον.

Kaya

Η διαμάχη του Χρήστου Πολίτη με την Κάτια Δανδουλάκη προκαλεί θλίψη. Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί στα χαρακώματα δι ασήμαντον αφορμή. Μπορεί η Κάτια να έκανε ατόπημα κάνοντας αυθαίρετα διάγνωση για την ψυχολογική κατάσταση του συναδέλφου της, όμως δεν είναι άνθρωπος με κακές προθέσεις και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος να της χρεώσει ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβλητικό λόγο.
virna-giagos
Κλείσιμο

Κι αυτό το «αποκλειστικό» για κάθε ρεπορτάζ που έρχεται στο και πέντε κάθε πληροφορίας καταντά κουραστικό. Σκασίλα του τού κόσμου και σιγά τις αποκαλύψεις του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που ερίζουν εκπομπές και ιστοσελίδες για το ποιος το είπε πρώτος. Χάνουμε την ουσία. Εδώ και καιρό βέβαια.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι πλάσμα οξυδερκές και λαμπερό. Με ικανότητες τηλεοπτικές και όχι μόνο. Ισως τελικά οι χαμηλοί τόνοι να θεωρούνται αδυναμία και όχι δείγμα αισθητικής. Σε κάθε περίπτωση σε μία τηλεόραση που μονίμως χειροκροτούμε επιστροφές πιο συχνά θυμίζουν καταστροφές, ας στρέψουμε το βλέμμα σε νέα πλάσματα που μπορούν να δώσουν πολλά, αρκεί να έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν. Η Βάλια και μπορεί και το έχει. Λάμπει εντός, εκτός κι επί τα τηλεοπτικά αυτά.

Κουίζ και αποχώρηση. Ποιος συνεργάτης κάνει διαρροές για ριζική αλλαγή του πάνελ της εκπομπής που εργάζεται, κάτι που συνιστά προσωπική επιθυμία του και όχι πρόθεση καναλιού και στελεχών; Αυτό, ομολογώ, με χαρά θα το αποκάλυπτα κάποια στιγμή…

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Η 38χρονη έστελνε απειλητικά μηνύματα σε πρώην σύντροφό της

Βάρκιζα: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» - Άρπαξαν κοσμήματα αξίας ενός εκατ. ευρώ

Vienna Open: Το τερμάτισε ο Τσιτσιπάς - Έβρισε τον πατέρα του και τον έδιωξε από την εξέδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης