Χρήστος Πολίτης - Απαντά στη Δανδουλάκη για τα περί κατάθλιψης: «Δεν γνώριζα ότι έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση»

Χρήστος Πολίτης - Απαντά στη Δανδουλάκη για τα περί κατάθλιψης: «Δεν γνώριζα ότι έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση»

«Ας πληροφορηθεί η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω» λέει ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της στη «Λάμψη»

virna-giagos
Συνέχεια στην κόντρα του με την Κάτια Δανδουλάκη δίνει ο Χρήστος Πολίτης, όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά «Λάμψη» όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Πριν από λίγο καιρό, ο τηλεοπτικός «Γιάγκος Δράκος» αποκάλυψε ότι οι συνθήκες στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν κακές, στοχοποιώντας πολλούς από τους συντελεστές. Ανάμεσα σε αυτούς, ο σκηνοθέτης Νίκος Φώσκολος και η Κάτια Δανδουλάκη.

Για τη δεύτερη μάλιστα, είχε πει ότι έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον ίδιο, τη στιγμή που ήταν το «πρώτο όνομα» όπως είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε μία δήλωση - απάντηση σε όσα είπε ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της, η Κάτια Δανδουλάκη δικαιολόγησε αυτή του τη συνέντευξη ως απόρροια κατάθλιψης.

Μιλώντας στο News 24/7 ο Χρήστος Πολίτης απαντά στην Κάτια Δανδουλάκη με αιχμηρό λόγο. Ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν την αγαπά», πως όσα είπε είναι «μπούρδες» ενώ στο τέλος την καλεί να «μην ασχοληθεί ποτέ ξανά μαζί μου γιατί θα πικραθούμε».

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε στη συνέντευξή του

Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ. Η αγάπη που είναι λόγια, λόγια, λόγια, όπως έλεγε ο Άμλετ, είναι μπούρδες. Η αγάπη αποδεικνύεται με ενδιαφέρον και με πράξεις.

Δεν γνώριζα ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση. Το λέω αυτό γιατί την ακούω να έχει φτιάξει το πορτρέτο μου, ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από τα φώτα κι επειδή μεγαλώνω κιόλας, είμαι ένας άνθρωπος βουτηγμένος στη θλίψη και τον αρνητισμό. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει. Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλική μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό. Εγώ είμαι πλήρης. Αυτό, βέβαια, δεν την αφορά.

Επιπλέον θα ήθελα να πω ότι στις αξίες μου και στις αρχές μου υπάρχουν η αλήθεια, η εντιμότητα, το θάρρος, η τόλμη και η αγωνιστικότητα. Όσα είπα στη συνέντευξή μας κύριε Μίχο είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αν γνώριζε ελληνικά η κυρία Δανδουλάκη, διαβάζοντας τη συνέντευξη θα διαπίστωνε ότι πουθενά δεν λέω το παραμικρό μη ακριβές. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα είπα. Αν η ίδια τα βλέπει διαφορετικά, είναι δικό της δικαίωμα και δικό της πρόβλημα.

Όσον αφορά τα οικονομικά, εγώ δεν ασχολήθηκα επί τούτου με την κυρία Δανδουλάκη, μακάρι να έπαιρνε και 10 και 20 εκατομμύρια. Εγώ είχα θέμα με τους ιθύνοντες της παραγωγής διότι με κορόιδεψαν, πείθοντας με να δεχτώ τα χρήματα που μου έδιναν, λέγοντάς μου ότι η παραγωγή «δεν βγαίνει» μιας και επρόκειτο για μια καινούργια σειρά και δεν ήξεραν πού θα πάει. Δεν υπάρχει λοιπόν προσωπικό θέμα. Όσο για τη σειρά εμφάνισης των ονομάτων στους τίτλους αρχής της σειράς, είπα πολύ απλά στη συνέντευξη ότι δέχθηκα να μπει πρώτη η κυρία Δανδουλάκη. Αν μη τι άλλο βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι εγώ πρώτος. Και ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή. Εγώ δεν την έχω αυτή την αδυναμία, καλώς ή κακώς. Αυτή ονόμασε το θέατρό της «Κάτια Δανδουλάκη». Εγώ ονόμασα το θέατρό μου «Απλό Θέατρο». Το όνομα μου ήταν πάντα τελευταίο. Αυτό νομίζω κάτι σημαίνει.

Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω. Δεν θα ήθελα να πάμε σε άλλα μονοπάτια, γιατί θα πικραθούμε.


Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης