Τηλεόραση: Οι συγκρούσεις στην αρένα της TV

Ολοένα και πιο συχνές οι συγκρούσεις μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων που διαρκούν τόσο όσο χρειάζεται για να ανέβει η τηλεθέαση

papanotas_mikroytsikos
Μπορεί στην αξέχαστη ελληνική ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» η Ρένα Βλαχοπούλου να παρότρυνε «Τράβα μαλλί ν’ ανέβουμε» αναφερόμενη σε απογείωση αεροπλάνου, στην ελληνική τηλεόραση όμως το μαλλιοτράβηγμα επενδύει σε πιθανή άνοδο της τηλεθέασης. Λογικό; Παράλογο. Γι αυτό και πλέον οι εμπλεκόμενοι σε καβγάδες διακαναλικούς ή ακόμη και ομοκάναλους δείχνουν απλώς βαρετοί, ένα καθαρό αναμάσημα από το παρελθόν και σίγουρα πολύ χαμηλής αισθητικής προσπάθεια να τσιμπήσεις νουμεράκια… Ε, έμαθε και ο κόσμος πλέον και δεν «τσιμπάει».
Το αστείο είναι πάντως, πέρα από το φαιδρό του ίδιου του γεγονότος, πως υπάρχουν συνήθεις ύποπτοι τους οποίους συναντάς σε κάθε μονομαχία.

Σοφία Χατζηπαντελή – Τάσος Σωφρονίου
Ας δεχτούμε γι αρχή πως οι καβγάδες στα ριάλιτι είναι μάλλον για τα μάτια του κόσμου. Επί της ουσίας, όπως λέει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, «φιλιούνται , αγκαλιάζονται». Στις οντισιόν του φετινού GNTM πάντως, απολαύσαμε μία καθαρόαιμη μονομαχία η οποία τα είχε όλα: λεκτική αντιπαράθεση, αποχώρηση από το πλατό, και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ειδικά αυτό της Χατζηπαντελή που έδειχνε μπαρουτοκαπνισμένο. Κι αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το δίκιο του μοντέλου μάλλον υπερίσχυσε σε σχέση με αυτό του στυλίστα η ζωή και η τηλεόραση συνεχίστηκαν.

Φυσικά ακολούθησε και σύγκρουση Καράβα με Σωφρονίου και με θεατρικό πέσιμο στα πατώματα της Χατζηπαντελή αλλά το κοινό μάλλον το προσπέρασε γρήγορα καθώς έκρινε πως πρόκειται για απαραίτητο συστατικό της συνταγής των κάστινγκ.
«Άντε γεια» είπε στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή  | Πρωινό Mας | 04/10/2022

Ανδρέας Μικρούτσικος – Δημήτρης Παπανώτας
Στο δεύτερο σκέλος της εξίσωσης η βεντάλια ανοίγει πολύ. Ο Παπανώτας έχει τσακωθεί με πολλούς και θα συνεχίσει να το κάνει με διάθεση μετωπικής σύγκρουσης και πλέον δεν συνιστά έκπληξη ούτε η στάση ούτε τα λεγόμενά του. Μάλλον βαρεμάρα προκαλούν. Όμως οι απολαυστικοί διάλογοι από αέρος με τον Μικρούτσικο σηκώνουν ακόμη και πασατέμπο.

Όλα άρχισαν με μία κριτική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου σε κριτική του Δημήτρη Παπανώτα… «Άλλο οξεία κριτική και άλλο τοξική. Νούμερα, αυτή είναι η απάντησή μου».

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Παπανώτα ήταν λίγο πιο απολαυστική και φούντωσε το «έργο»: «Δεν ξέρω τι έπαθαν. Ρωτήστε τους γιατί αφηνίασαν. Με κάλεσαν στην εκπομπή τους για μια δήλωση και μετά με έβριζαν. Ήταν ύβρις. Νούμερο, μικρόψυχος, τοξικός. Ειλικρινά κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε; Δεν ήταν στα καλά τους; Είχαν κακοκοιμηθεί; Κανένα πρόβλημα με τη σύντροφο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε ως όφειλε; Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι σε κάθε εκπομπή… την κάθε σου σύζυγο τηλεπερσόνα και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Πραγματικά λυπάμαι; Ή θα πεις ου γαρ έρχεται μόνο ή ρε φίλε εβδομήντα έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό; Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατεύσει… Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, αυτός μου έφαγε την εκπομπή από το Star».

Θα μπορούσε να είναι μία απολαυστική απόπειρα μυθοπλασίας. Δυστυχώς δεν είναι.
Στην διαμάχη ενεπλάκη διακριτικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος όμως δεν «άπλωσε μπουγάδα στην ταράτσα» παρόλο που τον έθιξε ο πανελίστας προσωπικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmsk75r29969)

Γρηγόρης Γκουντάρας – Γιώργος Τσαλίκης
Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το έργο. Θα τελειώσουν οι εκπομπές, θα περάσουν πέντε χρόνια και ακόμη θα απαντά ο ένας στον άλλο. Φέτος ο Γρηγόρης ξεσπάθωσε και αποφάσισε να απαντήσει στα όσα λέει γι αυτόν και την γυναίκα του ο τραγουδιστής, κάτι που διακριτικά απέφευγε πέρσι. Για κάθε απάντηση έρχεται και μία νέα τοποθέτηση. Ακόμη και δίχως να αφορά το τι θα πει ο ένας τον άλλο. Πρόσφατο επεισόδιο θέλει τον Γιώργο Τσαλίκη να σχολιάζει έντονα την δυσαρέσκεια της Ναταλί Κάκκαβα για την συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ. Ποιος την σχολίασε με καυστικό τρόπο; Ο Γιώργος Τσαλίκης. Εκπληξη.
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η απάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στον Γιώργο Τσαλίκη

Κατερίνα Καινούργιου – δικηγόροι

Είναι μεγάλη η λίστα των δικηγόρων που συγκρούστηκαν με την παρουσιάστρια. Απολαυστικές τηλεοπτικές ξιφομαχίες όπου συνήθως καταλήγουν με ένα κλείσιμο τηλεφώνου. Δεν σηκώνει αντιρρήσεις, δεν δέχεται ακραίες θέσεις, δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Στην κατηγορία των «υπαινικτικών καβγάδων» φυσικά και οι από αέρος αναφορές και αιχμηρές απαντήσεις για νούμερα, για δηλώσεις, για θέσεις, για σκαλέτες, για όλα τα καλά. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Πάντως μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι συμφιλιώσεις … Αυτή με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ως και συγκινητική… Not.
Κλείσιμο
Kainourgiou

Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν στη Μόσχα για τη «βρώμικη βόμβα» των Ουκρανών - «Δυο οργανισμοί έχουν λάβει συγκεκριμένες οδηγίες»

«Εδώ μάθημα δεν κάνεις», όσα ανατριχιαστικά αποκαλύπτει ο καθηγητής του ΕΠΑΛ στην επιστολή παραίτησης

Τι οδήγησε την Μπακαδήμα να εγκαταλείψει το ΜέΡΑ25 - Με 6 βουλευτές έμεινε ο Βαρουφάκης



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης