Ο Πύρρος Δήμας έχει καταφέρει να διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στον χώρο του αθλητισμού με τις δεκάδες διακρίσεις και τα ολυμπιακά μετάλλια, που έχει φέρει στη χώρα. Ο ολυμπιονίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Επίλογος» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.
Μεταξύ άλλων, ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο, μίλησε για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε τόσο κατά τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα, όσο και σήμερα και αποκάλυψε, κατά πόσο οι αυτές οι στάσεις και οι τοποθετήσεις τον επηρεάζουν.
«Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε αυτού του είδους τις προκαταλήψεις και δε θα καταφέρουμε να τις ξεπεράσουμε και ποτέ. Το πιστεύω αυτό απλά εγώ έχω αλλάξει. Στην αρχή με ενοχλούσε, τώρα δε με ενοχλεί πια. Δε με νοιάζει τι λέει ο άλλος. Εγώ ξέρω τι είμαι και ποιος είμαι» είπε αρχικά.
«Δεν έχει να κάνει μόνο με την πορεία, έχει να κάνει και με το πως βλέπεις τα πράγματα μετά από 30 χρόνια. Στην αρχή με ενοχλούσε ή μάλλον με πονούσε. Είναι άλλο το με ενοχλεί και άλλο το με πονάει. Μετά από 30 χρόνια καθόλου δε με επηρεάζουν τα σχόλια. Είναι ρατσιστικό όλο αυτό, αλλά αλήθεια δε με ενοχλεί καθόλου πια» συμπλήρωσε ο Πύρρος Δήμας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.