Love Island: Αποχώρησαν Γιώργος Σωτηρίου και Τζούλια Καραγιάννη - Δείτε βίντεο

Love Island: Αποχώρησαν Γιώργος Σωτηρίου και Τζούλια Καραγιάννη - Δείτε βίντεο

Ο τσακωμός Παναγιώτη και Τζούλιας, οι νικητές του παιχνιδιού των ερωτήσεων και το πάρτι-έκπληξη στη Μαρία

τζοθλια
Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο του «Love Island» την Τρίτη το βράδυ, καθώς οι Islanders δέχθηκαν μια απρόσμενη επίσκεψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία στο τέλος της οδήγησε σε διπλή αποχώρηση.

Το ζευγάρι που δεν τα πήγαινε καλά παρόλο που οι δυο παίκτες μπήκαν πρόσφατα στο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΙ, ήταν η Τζούλια και ο Παναγιώτης.

Μεταξύ τους σημειώθηκαν αρκετές παρεξηγήσεις και αυτό γιατί ο Παναγιώτης την κατηγόρησε πως ξέρει από ριάλιτι, μιας και παλαιότερα συμμετείχε στο «Power of Love» και πως είναι ψεύτικη.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ενόχλησαν αρκετά την Τζούλια, η οποία από την μεριά της υποστήριξε πως λέει συνεχώς ψέματα και πως είναι μαζί της για να «ανέβει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpclibbvlk1)
Κλείσιμο


Καλά δεν τα πήγαινε και ο Γιώργος Σωτηρίου με την Κατερίνα, με τα υπόλοιπα αγόρια της βίλας να του λένε πως τα έχει παρατήσει και αυτός να παραδέχεται ότι δεν του βγαίνει. Η Κατερίνα από την πλευρά της υποστήριξε στα κορίτσια πως τον επέλεξε για να μην χαλάσει κανένα από τα ζευγάρια της βίλας, ωστόσο δήλωσε «ανοιχτή» για τη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpcj5x6hrox)


Αντίθετα Κλαούντια και Αλέξανδρος Λ. δείχνουν να τα πηγαίνουν κάθε μέρα και καλύτερα. Μάλιστα οι δυο τους κέρδισαν και στο παιχνίδι των ερωτήσεων και ζήτησαν ένα ραντεβού και μια διαμονή στη σουίτα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpcbf5bdic9)


Η Μαρία είχαν γενέθλια και οι «Islanders» επεφύλασσαν ένα πάρτι-έκπληξη στη Θεσσαλονικιά. Εκτός από χορό, σαμπάνια και βουτιές στη πισίνα δεν έλειψε και ο τουρτοπόλεμος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpcsi65qsn5)


H άφιξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη βίλα προμήνυε καταιγιστικές εξελίξεις. H παρουσιάστρια του ριάλιτι γνωριμιών ανακοίνωσε πως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση με τους παίκτες να μένουν εμβρόντητοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpd2csup0fl)


Αρχικά ανακοίνωσε στους παίκτες τα αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και τα λιγότερα αγαπημένα.

Πρώτοι στις ψήφους βρήκαν η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος και η Αναστασία με τον Γιώργο, ενώ τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσαν η Τζούλια και ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Σωτηρίου με την Κατερίνα. Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως τα αγόρια μπορούν να σώσουν ένα από τους δύο υποψήφιους, όπως και κορίτσια μια από τις δύο υποψήφιες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpd51m8nfch)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpda4rixid5)


Τα αγόρια επέλεξαν να σώσουν τον Παναγιώτη και τα κορίτσια την Κατερίνα κι έτσι οι δύο παίκτες που αποχώρησαν από το “Love Island” ήταν ο Γιώργος Σωτηρίου και η Τζούλια Καραγιάννη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpe1bz3z1u1)






Ειδήσεις σήμερα:

Το Nammos τρέχει... στο Κατάρ για να προλάβει το Μουντιάλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - Γιατί κατέρρευσε σε οκτώ μήνες ο «κόκκινος στρατός»

Τζέιμς Κόρντεν: Σάλος με τη συμπεριφορά του παρουσιαστή - «Εφαγε πόρτα» από τον ιδιοκτήτη του Balthazar
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης