Love Island: Το νέο ζευγάρι, ο χωρισμός και ο Γιώργος το... κομάντο - Δείτε βίντεο

Love Island: Το νέο ζευγάρι, ο χωρισμός και ο Γιώργος το... κομάντο - Δείτε βίντεο

Χωρισμοί, ζήλιες και ένας στίβος μάχης στη βίλα του έρωτα στην Τενερίφη

Love__island11
Νέο ζευγάρι στη βίλα της Τενερίφης προέκυψε στο Love Island που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (6/10) στον ΣΚΑΙ. Ο νέος παίκτης που έκανε την είσοδό του πριν από μερικές ημέρες στο ριάλιτι γνωριμιών, ο Αργύρης Φράγκος, κλήθηκε να διαλέξει το κορίτσι με το οποίο θα γίνει ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε στην παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο νεαρός διαγωνιζόμενος ήταν ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία.

«Ο λόγος που επιλέγω αυτό το κορίτσι είναι γιατί νιώθω πως θα τα πάμε καλά μεταξύ μας. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και πιστεύω πως θα κάνω μια σωστή επιλογή. Έχω ένα καλό προαίσθημα. Το κορίτσι το οποίο θα επιλέξω… είναι η Μαρία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf48gey3clt)


Η κοπέλα όμως ήταν ταίρι με τον Θοδωρή, ο οποίος έγινε έτσι ξανά single και πρέπει να βρει αλλού τον έρωτα.

Κλείσιμο
«Νιώθω ενθουσιασμένη, μου άρεσε εξαρχής. Είναι πολύ καλό παιδί, διασκεδαστικό, έχουμε πολύ χαβαλέ και γελάμε. Για τον Θοδωρή ελπίζω να έρθει ένα νέο ταίρι» τόνισε η Μαρία με τη σειρά της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf48hnjg1n5)


Την ίδια ώρα η... απόσταση μεταξύ της Αναστασίας και του Γιώργου όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα οι δυο τους να μιλήσουν και να συμφωνήσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στο ριάλιτι της αγάπης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf50i6md7vt)


Ειδικότερα, η Αναστασία και ο Γιώργος κάθισαν να συζητήσουν πως βλέπουν την σχέση τους με τον δεύτερο να δίνει ιπποτικά το μπαλάκι εξ’ ολοκλήρου στην μελαχρινή καλλονή. «Σου είπα ότι έχω καταλάβει ότι είσαι λίγο ζηλιάρης έως και πολύ. Αυτό εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ γιατί γενικά είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, είμαι κοινωνική και αυθόρμητη και παρεξηγήσιμη. Οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσες εσύ να το διαχειριστείς αυτό το πράγμα γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι πολύ. Δεν ξέρω αν είσαι έτσι στην πραγματικότητα αλλά βλέπω ότι είσαι νευρικός», είπε η Αναστασία.

«Γενικά σαν άνθρωπος είμαι νευρικός αλλά είμαι όταν μου δίνονται δικαιώματα. Θεωρώ ότι μου δίνονται» απάντησε ο Γιώργος, όμως η παίκτρια του Love Island επέμεινε στο κομμάτι της ζήλιας και έφερε στο τραπέζι και το θέμα του ντυσίματος. «Δεν νομίζω να μπορούμε να είμαστε μαζί! Δεν μπορούμε! Δεν νομίζω να μπορέσουμε. Γιατί δεν είναι ότι εγώ δεν σέβομαι το άτομο μου… Είμαι πολύ δοτική, εννοείται πως προσαρμόζομαι στη σχέση μου, αλλά εμείς δεν έχουμε καν σχέση».

«Ας το αφήσουμε εντελώς για να μην πιέζεσαι ούτε εσύ ούτε εγώ. Γιατί δεν είναι ότι δεν σου έδωσα… Είναι ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και εσύ με πίεσες, χωρίς να το θέλεις βέβαια, χωρίς να είμαστε μαζί» κατέληξε αποφασιστικά η Αναστασία με τον Γιώργο να διευκρινίζει πως εκείνη «είναι πολύ μπερδεμένη στο μυαλό» και να αποχωρεί εκνευρισμένος από τον κήπο του Love Island. «Χάρηκα πολύ, μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις ότι θέλεις! Αφού δεν θέλεις να με γνωρίσεις άλλον, δεν θα πιέσω κανέναν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf59f60bk8h)


Μπορεί ο Γιώργος να έμεινε ξανά... μπουκάλα, όμως κατάφερε να αναδειχθεί το «κομάντο» της βίλας, καθώς ήταν αυτός που νίκησε στο στίβο μάχης τα υπόλοιπα αγόρια σε ένα παιχνίδι που αντίπαλος τους ήταν τα κορίτσια με τα νεροπίστολα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf59x4mxag9)


Σε ακόμα ενα επεισόδιο δεν έλειψαν και οι ζήλιες. Η Ιωάννα η οποία ήρθε πολύ κοντά με τον Κόρκα και είναι το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού, θέλησε να μάθει πόσες φορές πριν βρεθεί εκείνη στο όλο σκηνικό, ο Κόρκας είχε φιλήσει παθιασμένα την Κλαούντια. 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnf48k0esmo1)



Ειδήσεις σήμερα:

Πράγα - Times: Ποιος θέλει να καθίσει με τον άξεστο Ερντογάν; Κανείς...

Αίγινα: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του ξενοδόχου

Άμεση ανάλυση Bild: Γιατί οι Ρώσοι στρατιώτες δεν μπορούν πια ούτε να υποχωρήσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης