Πάρις Χίλτον: Επτά ομάδες ντετέκτιβ ψάχνουν να βρουν το χαμένο σκυλάκι της - Δείτε βίντεο

Πάρις Χίλτον: Επτά ομάδες ντετέκτιβ ψάχνουν να βρουν το χαμένο σκυλάκι της - Δείτε βίντεο

Το τσιουάουά της χάθηκε και η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού έχει στηθεί γύρω από την βίλα της στο Μαλιμπού αξίας 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων

PAris_hilton_dog2
Αφού είδε και αποείδε ότι τα 10.000 ευρώ τα οποία πρόσφερε δεν έφτασαν για να ξαναβρεί το χαμένο της σκυλάκι, που ακούει στο όνομα Diamond Baby, η Πάρις Χίλτον προσέλαβε επτά διαφορετικές ομάδες ντεντέκτιβ για να το εντοπίσουν!

Το σκυλάκι της, ράτσας τσιουάουα εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης από το σπίτι της. «Έκανα μια φωτογράφιση στο σπίτι και ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».
Πάρις Χίλτον σκύλος

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω. Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια της.

Ήδη οι ομάδες των ντεντέκτιβ με drones «οργώνουν» όλη την γειτονιά του Μαλιμπού, όπου βρίσκεται η αξίας 8,4 εκατομμυρίων βίλα της Πάρις Χίλτον, για να βρουν την Diamond Baby.

Κλείσιμο
«Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email finddiamondbaby@gmail.com» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της.



Ειδήσεις σήμερα:

Bloomberg: Η Τουρκία ζήτησε από τη Ρωσία να δεχθεί την καθυστέρηση πληρωμών για το φυσικό αέριο

Αυξήθηκαν 22% τα εβδομαδιαία κρούσματα κορωνοϊού - 85 θάνατοι και 66 διασωληνωμένοι

Νεκρή τουρίστρια που έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης