Squid Game: Ο σκηνοθέτης της σειράς θέλει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο καστ

Squid Game: Ο σκηνοθέτης της σειράς θέλει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο καστ

«Μπορεί να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στους αγώνες» είπε ο Hwang Dong-hyuk

dicaprio-squid-arth2
Μετά την πρωτοφανή επιτυχία του, το «Squid Game» επιστρέφει με τον σκηνοθέτη της σειράς να ανεβάζει αρκετά τον πήχη, όσον αφορά το καστ.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι, ο Hwang Dong-hyuk, που υπογράφει και το σενάριο της σειράς - φαινομένου του Netflix, σκέφτεται να ζητήσει από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να συμμετάσχει.


Ο Dong-hyuk παρευρέθηκε πρόσφατα στο Σεούλ και έδωσε μία συνέντευξη και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» σταρ του Χόλιγουντ.
Στην απάντησή του, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για τη 2η σεζόν, αλλά είναι ανοιχτός στην ιδέα να συμπεριλάβει ένα μεγάλο όνομα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ειδική αναφορά έκανε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει δηλώσει φαν του «Squid Game», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν περισσότερες συζητήσεις.

«Δε θα υπάρξει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη 2η σεζόν. Αυτό δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει ίσως γίνει στην 3η σεζόν. Η 2η σεζόν εξακολουθεί και διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε πει πως είναι θαυμαστής της σειράς, οπότε αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, μπορεί να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στους αγώνες» είπε ο Dong-hyuk.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν ξεκινούν το 2023

Ο Hwang Dong-hyuk ανέφερε ακόμη ότι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο έτος, με τα νέα επεισόδια να είναι διαθέσιμα το 2024.

Υπενθυμίζεται, πως η 2η σεζόν του «Squid Game» επιβεβαιώθηκε πρόσφατα μέσα από επίσημο μεν, λιτό δε teaser, από τους λογαριασμούς του Netflix στα social media.

Δείτε το teaser



Το πραγματικό ριάλιτι αλά «Squid Game»

Πριν από λίγο καιρό, η συνδρομητική πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές «Squid Game» γίνεται ριάλιτι με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που δημοσίευσε το δίκτυο, το ιλιγγιώδες ποσό θα είναι το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ σε ριάλιτι, φτάνοντας στα 4,56 εκατ. δολάρια.

«Το “Squid Game” κέρδισε το μαζικό ενδιαφέρον του κόσμου με την ιστορία και τη σκηνοθεσία του Hwang Dong-hyuk», δήλωσε στην κυκλοφορία ο αντιπρόεδρος του Netflix και πρόσθεσε ότι: «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη, καθώς μετατρέπουμε τον φανταστικό κόσμο σε πραγματικότητα σε αυτόν τον τεράστιο διαγωνισμό και κοινωνικό πείραμα».

Μπορεί το ριάλιτι να είναι εμπνευσμένο από τη σειρά, ωστόσο, δεν θα διακυβεύεται φυσικά η ζωή ή ο θάνατος, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Netflix. 456 άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα παίξουν παιχνίδια όπου «η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσουν σπίτι με άδεια χέρια», σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κλείσει και το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ είναι απαραίτητο να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι μέχρι και 4 εβδομάδες, στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα. Ο αριθμός των παικτών είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της σειράς, όπου υπενθυμίζεται ότι ο πρωταγωνιστής της, Seong Gi-hun, είχε τον αριθμό 456, ο οποίος και κέρδισε.

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΕΞ για μουσουλμανική μειονότητα: Δεν δεχόμαστε παραινέσεις από τρίτες χώρες όπως η Τουρκία

Καρτέρι θανάτου στην Καβάλα: Θέμα χρόνου η σύλληψη του δολοφόνου του 52χρονου

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 10 εκατ. ευρώ αντί έλλειμμα 6 δισ. στο οκτάμηνο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης