Μάικλ Τζάκσον: Η Ντέμπι Ρόου κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατό του

Μάικλ Τζάκσον: Η Ντέμπι Ρόου κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατό του

«Θα έπρεπε να είχα κάνει κάτι, αλλά δεν το έκανα» είπε σε ντοκιμαντέρ για τον θάνατο του σταρ

jackson230
Η τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξε ο Μάικλ Τζάκσον στον γιατρό του, Κόνραντ Μάρεϊ, κατά πάσα πιθανότητα όπως υποστηρίζουν πολλοί, του στοίχισε τη ζωή το 2009. Ο Μάρεϊ μάλιστα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων για την εμπλοκή του στον θάνατο που δημιούργησε κλίμα πένθους σε παγκόσμια κλίμακα και πέρα από τα σύνορα της μουσικής.

Η πρώην σύζυγος του «βασιλιά της ποπ», Ντέμπι Ρόου, είχε αντιληφθεί ότι κάτι πήγαινε λάθος, όπως είπε στο ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ, «TMZ Investigates: Who Really Killed Michael Jackson» (Ποιος πραγματικά σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον) και κατηγορεί τον εαυτό της, για τον θάνατο του Τζάκσον.

Η 63χρονη σήμερα Ρόου, παραδέχτηκε μάλιστα ότι έχει μερίδιο ευθύνης όχι μόνο για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, αλλά και για άλλες ανθρώπινες ζωές!
Όπως αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα» σχετικά με τον εθισμό του Τζάκσον στα παυσίπονα. Η Ρόου εξομολογήθηκε ότι: «Θα έπρεπε να είχα κάνει κάτι αλλά δεν το έκανα. Υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που πέθαναν από εθισμούς και κατά κάποιο τρόπο ήμουν μέρος αυτού».

Υπενθυμίζεται, ότι η Ρόου ήταν βοηθός δερματολόγου και εργαζόταν στο πλευρό του του Δρ. Άρνολντ Κλάιν, γιατρού που αναλάμβανε τη θεραπεία αρκετών διασημοτήτων.

«Υπήρχαν φορές που έγραφε συνταγές για πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με τη θεραπεία των ασθενών» είπε η Ρόου και εξομολογήθηκε πως: «Ήμουν βασικά τόσο κακιά όσο εκείνος [ο Κλάιν] και λυπάμαι πολύ που συμμετείχα σε αυτό».
Ο Κλάιν, ο οποίος πέθανε το 2015, έμεινε γνωστός ως ο «πατέρας του μπότοξ» και κατά τη διάρκεια μιας δίκης για τον θάνατο του Τζάκσον το 2013, κατηγορήθηκε από τη Ρόου ότι «έθρεφε τον εθισμό του Τζάκσον στα παυσίπονα».

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε από καρδιακή ανακοπή τον Ιούνιο του 2009, μετά από μεγάλη δόση του ηρεμιστικού, προποφόλη. Ήταν αρκετό για να «πέσει κάτω ένας ρινόκερος», σύμφωνα με τον πρώην ιατροδικαστή του LAPD, Εντ Γουίντερ.
Κλείσιμο
2862024

Ο γάμος της Ντέμπι Ρόου με τον Μάικλ Τζάκσον
Ο Τζάκσον συνάντησε για πρώτη φορά τη Ρόου στα μέσα της δεκαετίας του 1990 στα γραφεία του Δρ. Κλάιν στο Λος Άντζελες. Παντρεύτηκαν το 1996 και χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, όταν ο Τζάκσον ανέλαβε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους, του Πρινς και της Πάρις.

Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού, η Ρόου έλαβε αποζημίωση 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων και δεν διεκδίκησε την επιμέλεια των παιδιών. Σε μια συνέντευξη το 2003, εξήγησε ότι δεν είχε σκοπό να γίνει μητέρα. «Το έκανα για να γίνει πατέρας, όχι για να γίνω μητέρα», είπε η Ρόου στο ντοκιμαντέρ «The Michael Jackson Interview: The Footage You were Never Meant to See».

«Τον τίτλο του γονέα τον κερδίζεις. Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα για να τον κερδίσω. Ο Μάικλ ασχολήθηκε με όλη την ανατροφή των παιδιών. Δεν το έκανα για να γίνω μητέρα. Δεν άλλαξα πάνες. Δεν σηκώθηκα στη μέση της νύχτας, ακόμα και όταν ήμουν εκεί, ο Μάικλ τα έκανε όλα» πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν: Προτείνει πλαφόν στο φυσικό αέριο και ανώτατο όριο στα έσοδα εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος

Πούτιν: Τέλος στο ρωσικό φυσικό αέριο αν μπει πλαφόν στις τιμές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εδώλιο για δύο κακουργήματα «δείχνει» ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης