Τζόνι Ντεπ: Η αδερφή της Χερντ επιτίθεται στο MTV για την εμφάνισή του - «Αηδιαστικό και απελπισμένο»

Τζόνι Ντεπ: Η αδερφή της Χερντ επιτίθεται στο MTV για την εμφάνισή του - «Αηδιαστικό και απελπισμένο»

 «Ελπίζω πραγματικά ότι κανένας από τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το κάλεσμα δεν έχει κόρες», έγραψε σε story

depp
Στο MTV επιτέθηκε η αδερφή της Άμπερ Χερντ, Γουίτνεϊ για την απόφασή του να προσκαλέσει τον Τζόνι Ντεπ στα βραβεία «Video Music Awards 2022» στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού, μετά τη νίκη του στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του. Το γεγονός αυτό «απογοήτευσε» την Άμπερ Χερντ και το περιβάλλον της, καθώς θεωρούσαν μάλλον πως η καριέρα του θα υποστεί ζημιά, μετά τις καταγγελίες εναντίον του.

Προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της διοργάνωσης να καλέσει τον Τζόνι Ντεπ, μετά από όσα ισχυρίστηκε η Άμπερ Χερντ, η αδερφή της δημοσίευσε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«@MTV είσαι αηδιαστικό και ξεκάθαρα απελπισμένο! Ελπίζω πραγματικά ότι κανένας από τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το κάλεσμα δεν έχει κόρες», έγραψε στο story της, ενώ πρόσθεσε και το hashtag: «Στέκομαι δίπλα στην Άμπερ Χερντ».

μτω


Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε για μόλις 11 δευτερόλεπτα στη σκηνή των MTV Video Music Awards στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο 59χρονος ηθοποιός παρουσιάστηκε ντυμένος αστροναύτης και ακούστηκε να λέει: «Θέλω απλώς να ξέρετε ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, γάμους, αγρυπνίες, ό,τι χρειαστείτε».



Αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη με τη Χερντ, που τον έκανε να χάσει κάποιους ρόλους σε ταινίες, ο ηθοποιός αστειεύτηκε: «Και ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης