Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να ανεβάσει στα stories της και μια φωτογραφία με το που ξύπνησε. Η ίδια ποζάρει αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, γράφοντας: «Reality με φίλτρο. Χωρίς θα τρομάξετε από το φίλτρο».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.