Γουίλ Σμιθ: Απολογείται δημόσια για το χαστούκι στα Όσκαρ - «Κρις Ροκ συγγνώμη»

Γουίλ Σμιθ: Απολογείται δημόσια για το χαστούκι στα Όσκαρ - «Κρις Ροκ συγγνώμη»

«Είμαι άνθρωπος και έκανα λάθος», έιπε - Δείτε τo βίντεο με την πρώτη δημόσια απολογία του στον κωμικό και την οικογένειά του

smith-rock12
Ύστερα από τέσσερις μήνες σιωπής, ο Γουίλ Σμιθ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα βίντεο που απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Αφού χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ, ο ηθοποιός απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, την ίδια ώρα που τα περισσότερα από τα πρότζεκτ που τον ήθελαν πρωταγωνιστή «πάγωσαν».

Το αστείο του κωμικού για την αλωπεκία της γυναίκας του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στάθηκε η αφορμή να τον χαστουκίσει αφήνοντας άναυδους τους πάντες. Μπορεί να νόμιζε ότι υπερασπίστηκε τη σύζυγό του, αλλά εκείνη την ώρα η Γουίλ Σμιθ υπέγραψε την 10ετή αποβολή του από την τελετή των Όσκαρ και τον κατήφορο στην καριέρα του.


Γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ στην ομιλία του που ακολούθησε μετά το συμβάν με τη χειροδικία; Μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του; Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα ακόμη απάντησε μέσω βίντεο που ανάρτησε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός στο InstagramΑνάμεσα σε όσα είπε, ο Σμιθ εξέφρασε για πρώτη φορά δημόσια την επιθυμία του να συμφιλιωθεί με τον Ροκ.

«Πέρασε ένα λεπτό», έγραφε η εναρκτήρια λεζάντα στο βίντεο του «King Richard», αναφερόμενος στη στιγμή που εισέβαλε στη σκηνή μετά το αστείο του Ροκ για τη Τζέιντα Πίνικετ.

«Τους τελευταίους μήνες, έκανα πολλή σκέψη και προσωπική δουλειά... Κάνατε πολλές δίκαιες ερωτήσεις που ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να απαντήσω», συνέχισε στη λεζάντα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Γουίλ Σμιθ εμφανίζεται στην κάμερα και εκφωνεί δυνατά τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει όλους αυτούς τους μήνες. Στην ερώτηση, γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ στην ομιλία του, απάντησε: «Ήμουν θολωμένος από εκείνο τη σημείο. Είναι όλα θολά».

«Πήγα μετά στον Κρις και το μήνυμα που έλαβα ήταν ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Λοιπόν, θα σου πω, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Έπειτα, ο ίδιος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη και από την οικογένεια του Κρις Ροκ και ειδικότερα από τη μητέρα του.

«Απλώς δεν κατάλαβα και ξέρετε, δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν εκείνη τη στιγμή», είπε και παραδέχτηκε ότι είχε κόψει τις επαφές του με τον αδερφό του Ροκ, ΤόνιΣχετικά με αυτό ο Γουίλ Σμιθ εξήγησε: «Ξέρετε, είχαμε μια υπέροχη σχέση. Ο Τόνι Ροκ ήταν ο άνθρωπός μου. Και αυτό είναι μάλλον ανεπανόρθωτο».

Στην πορεία του βίντεο, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του, ότι πέρασε τους τελευταίους τρεις μήνες «κατανοώντας τις επιπτώσεις και την πολυπλοκότητα αυτού που συνέβη εκείνη τη στιγμή».

Ακόμη, τόνισε ότι «κανένα κομμάτι μου δεν πίστευε ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς».

Όσο για το αν η Πίνκετ Σμιθ είχε κάποια σχέση με την αντίδρασή του στην εκδήλωση με αστέρια, ο ίδιος δήλωσε ξεκάθαρα, «Όχι. Έκανα μια επιλογή μόνος μου, από τις δικές μου εμπειρίες, από την ιστορία μου με τον Κρις. Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση με αυτό», εξήγησε και πρόσθεσε: «Συγγνώμη μωρό μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου για την ένταση που έφερα σε όλους μας."

Αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τους υποψηφίους του, δηλώνοντας συντετριμμένος που έκλεψε και αμαύρωσε αυτή τη μεγάλη στιγμή από την καριέρα τους.

«Λυπάμαι που πραγματικά δεν είναι αρκετό», είπε και κατέληξε: «Προσπαθώ να μετανιώνω χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Είμαι άνθρωπος και έκανα λάθος».

Δείτε το βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)







Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της

Silicon Valley: Το σκοτεινό πρόσωπο με πάρτι, ναρκωτικά, σεξ και τεχνολογία

Καιρός: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - Χάρτες του meteo










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης