Κρις Ροκ: «Έλυσε» τη σιωπή του για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ - «Δεν είμαι θύμα»

Κρις Ροκ: «Έλυσε» τη σιωπή του για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ - «Δεν είμαι θύμα»

Μήνες μετά το συμβάν, ο κωμικός ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαστούκι που δέχτηκε από τον συνάδελφό του για το αστείο που έκανε σχετικά με το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

chris-rock-will-smith-1
Aν και πέρασε πολύς καιρός, ο Κρις Ροκ «έλυσε» επιτέλους τη σιωπή του σχετικά με το χαστούκι που δέχτηκε από τον Γουίλ Σμιθ στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γουίλ Σμιιθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Κρις Ροκ μιλούσε, του έριξε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Ροκ παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ πρότεινε στην Σμιθ να γυρίσει σίκουελ για το «G.I. Jane», στο οποίο η Ντέμι Μουρ είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο Ροκ έκανε το αστείο, ο Σμιθ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του πέκανε μία γκριμάτσα δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

Ο Σμιθ χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος, σηκώθηκε από τη θέση του έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Μήνες μετά το συμβάν, ο Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Madison Square Garden το Σάββατο, θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό του πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του «θύμα».

«Δεν είμαι θύμα, ούτε πήγα στο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να πάω για να γιατρευτώ από το κόψιμο ενός χαρτιού», δήλωσε ο κωμικός ηθοποιός με το γνωστό του χιούμορ.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μάλιστα ο Κέβιν Χαρτ, ο οποίος πήρε κι εκείνος μέρος στην εκδήλωση, έφερε στη σκηνή μια ζωντανή κατσίνα και την παρουσίασε ως τον... Γουίλ Σμιθ. Τότε, ο Κρις Ροκ δήλωσε αστειευόμενος πως: «Αν περιμένει κανείς να μιλήσω δημόσια για αυτό, θα απογοητευτεί. Δεν θα το κάνω. Θα φτάσω το θέμα στο Netflix και θα δείτε εκεί τι έχω να πω».

Ο κωμικός σε παλιότερη δήλωσή του είχε πει πως δεν θα μιλούσε για το χαστούκι μέχρι να δει μια επιταγή με το όνομά του γραμμένο πάνω της. «Είμαι καλά. Έχω ένα ολόκληρο σόου και δεν θα συζητήσω τίποτα για αυτό μέχρι να πληρωθώ», είχε αναφέρει.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και επτά τραυματίες στη Χαλκιδική - Δείτε φωτογραφίες

«Όλα τα σώματα κάνουν για την παραλία» λέει η Ισπανία και καλεί τις γυναίκες να ξεχυθούν στις πλαζ

Ο Μπερλουσκόνι εγκρίνει Σαλβίνι και Μελόνι για να ηγηθούν της επόμενης κυβέρνησης στην Ιταλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης