Η Σελένα Γκόμεζ έγινε 30 και το γιόρτασε με την κολλητή της Τέιλορ Σουίφτ

Η Σελένα Γκόμεζ έγινε 30 και το γιόρτασε με την κολλητή της Τέιλορ Σουίφτ

Τα δύο κορίτσια τα συνδέει βαθιά φιλία από το 2008 και από τότε που οι δυο της ήταν σε σχέση με τα αδέρφια Νικ και Τζόε Τζόνας

Selena_Taylor
Η Σελένα Γκόμεζ γιόρτασε τα πρώτα «άντα» έχοντας στο πλευρό της την κολλητή της Τέιλορ Σουίφτ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που έγινε 30 ετών ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει με τη φίλη της στον φακό. Η Σελένα χαμογελά και η Τέιλορ με περιπαιχτική διάθεση έχει το στόμα ανοιχτό ενώ υψώνει τρία δάχτυλα.

«30, σπασίκλας και άξια», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες, οι οποίες προκάλεσαν σχόλια και likes.

Βαθιά φιλία που αντέχει στον χρόνο
Τα δυο κορίτσια συνδέει βαθιά φιλία από το 2008, όταν και οι δύο έβγαιναν με τα μέλη των «Jonas Brothers» (η Γκόμεζ έβγαινε με τον Νικ Τζόνας, ενώ η Σουίφτ έβγαινε με τον αδερφό του Τζόε Τζόνας).

«Στην πραγματικότητα βγαίναμε μαζί με τους Jonas Brothers! Ήταν υστερικό», είχε πει η Γκόμεζ σε συνέντευξή της στο το 2017, όταν ρωτήθηκε πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά με την Τέιλορ.

«Ήταν καταπληκτικό, γιατί ήταν το κορίτσι με τα μεγάλα σγουρά μαλλιά και όλα τα βραχιόλια και τις καουμπόικες μπότες, και εγώ ήμουν σίγουρα ανερχόμενη, και απλά κάναμε κλικ. Ήταν το καλύτερο πράγμα που πήραμε από αυτές τις σχέσεις». Οι δύο τους παραμένουν από τότε αχώριστες φίλες.

Selena_Taylor1


Σε συνέντευξή της το 2020 στο περιοδικό «The Wall Street Journal», η Σουίφτ είχε πει για τη φίλη της: «Ήξερα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι θα την υποστήριζα πάντα. Στη ζωή μου, έχω την ικανότητα να συγχωρώ τους ανθρώπους που με έχουν πληγώσει. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον που την πληγώνει».

Η Γκόμεζ είχε και άλλα λόγια αγάπης να πει: «Ήταν εκεί για μένα με τρόπους που δεν θα περίμενα ποτέ. Ήρθε αεροπορικώς επειδή ήμουν πληγωμένη και περνούσα κάτι. Πράγματα που συνέβαιναν με την οικογένειά μου. Αποδεικνύεται χρόνο με το χρόνο και σε κάθε στιγμή της ζωής μου ότι είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου στον κόσμο. Δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά σεβόμαστε η μία την άλλη».

Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης