Ένα συμβολικής και συναισθηματικής αξίας τατουάζ έκανε στην πλάτη της ηΣελένα Γκόμεζ. Η τραγουδίστρια της οποίας την πλάτη κοσμεί ένα ροζ τριαντάφυλλο που... στάζει, ρωτήθηκε σε συνέντευξη σχετικά με την επιλογή της να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ.
Η Σελένα αποκάλυψε πως διάλεξε το τριαντάφυλλο για να τιμήσει τη φιλία και το ξεχωριστό δέσιμο που έχει με την Κάρα Ντελεβίν.
«Με αποκαλεί μπουμπούκι οπότε είναι παρατσούκλι», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Και πάντα ήθελα ένα τριαντάφυλλο και τώρα έχω ένα και το λατρεύω».
Είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Γκόμεζ εξήγησε επίσης ότι έχει «πολλά» τατουάζ που εδραιώνουν τις σχέσεις της με «άτομα που έχουν αφήσει χαραγμένα σημάδια στη ζωή μου».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.