Σασμός: Οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά

 Δείτε τους καλοκαιρινούς προορισμούς που επέλεξε το καστ της σειράς

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__77_
Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν για την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», οι πρωταγωνιστές εκμεταλλεύτηκαν το μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μακριά από την Αθήνα, οι ηθοποιοί περνούν χρόνο στη θάλασσα παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα. Δείτε παρακάτω τους προορισμούς που επέλεξε το καστ της σειράς.

Ορφέας Αυγουστίδης και Μαρία Τζομπανάκη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης επισκέπτεται κάθε χρόνο την Κίμωλο, όπου ο πατέρας του, Ντίνος Αυγουστίδης, διατηρεί εξοχικό. Φέτος μαζί με τον γιο του, την σύζυγο και τη μητέρα του απόλαυσαν οικογενειακές διακοπές.


Σε μία πιο πρόσφατη δημοσίευσή του ο ηθοποιός αποκάλυψε τη «μαγική κρυψώνα» των διακοπών του. Στο Twitter η φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης από τις καλοκαιρινές του διακοπές έγινε viral και συγκέντρωσε δεκάδες αντιδράσεις.

Κλείσιμο
Χριστίνα Φαμέλη και Δανάη Παππά

Την Πάρο επέλεξαν η Χριστίνα Φαμέλη και η Δανάη Παππά, όπου παρέα με τους συντρόφους τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.


Θανάσης Πατριαρχέας

Λίγες ημέρες μετά τη βάφτιση των δύο παιδιών του, ο Θανάσης Πατριαρχέας βρίσκεται στο Ελαφονήσι με τη σύζυγο και τις κόρες του. Ο «Άγγελος» του Σασμού, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το προφίλ του στο Instagram, από την παραλία της Κρήτης με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία... αποκοιμήθηκαν!

Δείτε το βίντεο:


Ευγενία Σαμαρά

Στη Σαμοθράκη κάνει τα μπάνια της η τηλεοπτική Στέλλα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τα δικά της social media. Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή από τις Βάθρες Ξηροποτάμου.


Αργύρης Πανταζάρας

Στη Δήλο βρέθηκε στα τέλη Ιουνίου ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος ενσάρκωσε τον ατίθασο και νευρικό «Μάκη» στην αγαπημένη σειρά. Τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός βρίσκεται στο Πήλιο και απολαμβάνει λίγες ακόμα ημέρες ξεκούρασης.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε συνθετικό δηλητήριο είχε εκτεθεί ο στενός συνεργάτης του Πούτιν


Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Μειώνεται η «ποινή» του 30% - Θα επιβάλλεται αναλογικά με τις ημέρες απασχόλησης


Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης