Άγριες Μέλισσες: Ο «Μελέτης» έγινε νονός

Άγριες Μέλισσες: Ο «Μελέτης» έγινε νονός

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στα social media

meletis-1
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους «κακούς» της τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, μέσα από τον ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες». Παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο ρόλος του, ο ηθοποιός κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν περισσότερο τη δουλειά του. Ωστόσο, χθες ο ηθοποιός έκανε μία εξαίρεση.

Στις τελευταίες αναρτήσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη αλλά και της συζύγου του, Άσπας, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, ότι έγινε νονός. Πιο αναλυτικά, ο «Μελέτης»  έδωσε το παρών σε γάμο κοντινών του προσώπων και βάφτισε την όμορφη κορούλα τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram


meletisagriesmelisse239830
meletisnonos




Το «αντίο» του Γιώργου Γεροντιδάκη μετά το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες οι «Άγριες Μέλισσες» αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.  Το φινάλε της σειράς καθήλωσε το κοινό και οι ήρωες γνώρισαν επιτέλους τη λύτρωση και τη δικαίωση που περίμεναν. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα παιχνίδια θανάτου, με τους δύο πιο αμφιλεγόμενους ήρωες, τον Ακύλα και τον Δούκα να χάνουν τη ζωή τους. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είδαν έναν μεγάλο κύκλο της ζωής τους να κλείνει και όπως ήταν φυσικό, η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 με ένα μήνυμα στα social media, ενώ ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο, που αγκάλιασε τον ίδιο και τον ήρωά του όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Μελέτη στο Διαφάνι και στη λεζάντα έγραψε: «Ανακούφιση. Τελείωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα μοναδικό ταξίδι που θα έχω και θα έχουμε χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά μας! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους ανθρώπους που παρακολουθησαν, αγάπησαν και στήριξαν την δουλειά μας αυτά τα τρία χρόνια γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο Διαφάνι μας! Σας ευχαριστούμε για όλα!!».

Δείτε την ανάρτησή του





Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησαν οι έρευνες στο σημείο συντριβής του Antonov - Πιθανή η εκκένωση του χωριού Αντιφίλιπποι

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης