Η Έλενα Γαλύφα απαντά στη Μέγκι Ντρίο: «Άποψή της είναι, δεν με αφορά»

Η Έλενα Γαλύφα απαντά στη Μέγκι Ντρίο: «Άποψή της είναι, δεν με αφορά»

«Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει», είχε πει η Μέγκι Ντρίο για την ένταξη της fashion blogger στο GNTM  - Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Έλενας Γαλύφα

288710024_569250904784405_4504236792869889341_n
Την απάντησή της έδωσε η Έλενα Γαλύφα, την οποία θα δούμε στο φετινό GNTM, στα όσα είπε για εκείνη η Μέγκι Ντρίο. Σε δηλώσεις που έκανε προ ολίγων ημερών, η Μέγκι Ντρίο εξέφρασε την αντίθεσή της στην επιλογή της Έλενας Γαλύφα για το ριάλιτι μοντέλων.

«Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει», είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο για τη fashion blogger.

Η Έλενα Γαλύφα με τη σειρά της, έδωσε τη δική της απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη συνάντησε και όταν η ίδια ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο, απάντησε: «Είναι η άποψή της, τι να απαντήσω; Δε με αφορά. Εγώ κοιτάω αυτό που κάνω, τη δουλειά μου. Τώρα να ακούς απόψεις από τον καθένα, δεν νομίζω ότι σου προσδίδει και κάτι».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckwifb25pjkh)


Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess στο GNTM, θα υποδέχεται τις υποψήφιες λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή, θα τις εμψυχώνει ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και στη συνέχεια θα βρίσκεται με τους φίλους και τους συγγενείς τους, που έχουν έρθει να τις υποστηρίξουν, περιμένοντας να μάθουν αν πέρασαν στην επόμενη φάση. Με σπουδές στο Marketing Social Media, η ελληνοαμερικανίδα Έλενα Γαλύφα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers, με πρωτοποριακές στιλιστικές επιλογές, που τις αγκαλιάζουν οι περισσότερες από 156 χιλιάδες ακόλουθοι στο λογαριασμό της στο Instagram.

Έχει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη. Ήταν η μόνη Ελληνίδα υποψήφια στα Influencer Awards of Monaco 2019, όπου αναδείχτηκε η πιο καλοντυμένη ανάμεσα σε 500 influencers. Έχει συνεργαστεί με τους Jeremy Scott και Alessandra Ambrossio ενώ το 2016 ήταν guest hostess σε ένα από τα μεγαλύτερα home-shopping κανάλια των ΗΠΑ.





Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Le Figaro για τις τουρκικές προκλήσεις: Το φιτίλι καίει ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα

«Ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στην Ξάνθη

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης