Ορόρα Μαριόν: «Ο πατέρας μου ήταν σαν να με "αγόραζε" όταν ερχόμουν στην Ελλάδα»
Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου μιλάει με αγάπη και τρυφερότητα για τον πατέρα της
H Ορόρα Μαριόν, η κόρη του Κώστα Αρζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»και αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της καθώς και την βοήθεια που έλαβε καλλιτεχνικά από εκείνον.
«Επειδή δεν κυκλοφορώ με το επίθετο του πατέρα μου, αλλά έχω εκείνο της μητέρας μου, κάπως κρύβομαι πίσω από αυτό», είπε η ηθοποιός σε ότι έχει να κάνει με την πιθανή προκατάληψη ανθρώπων του χώρου για την βοήθεια που είχε από τον πατέρα της μέχρι και σήμερα.
«Σαν παιδί ερχόμουν από το Βέλγιο στην Ελλάδα για να δω τον πατέρα μου δύο, τρεις φορές τον χρόνο στις διακοπές του σχολείου. Τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι. Πάντα είχαμε μια σχέση και τον έβλεπα, απλώς δεν είχαμε αποκτήσει την σχέση πατέρας – κόρης. Νομίζω επίσης πως δεν μεγάλωσα μαζί του, δεν θέλω να ακουστεί άσχημα, ήταν κάπως σαν να με «αγόραζε» δίνοντας μου κάθε φορά που ερχόμουν όλα όσα ήθελα χωρίς να μπορεί να μου πει όχι ποτέ».
«Μέχρι που ξέσπασα στα 17 και του είπα όσα σκεφτόμουν. Αυτός με άκουγε, με κατάλαβε και ζήτησε συγνώμη. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Από κει και πέρα είναι σαν να καταστρέψαμε την προηγούμενη μας σχέση και σήμερα είμαστε πολύ πιο δεμένοι», συμπλήρωσε η Ορόρα Μαριόν.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.