Στάθης Ψάλτης: «Τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα, τη φοβόταν», αποκάλυψε φίλος του
«Τη γνώρισε 17 χρονών και η κυρία έλεγε ότι ήταν 22», είπε σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Μάκης Κωστίνης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την πιο πρόσφατη συνέντευξή του
Λεπτομέρειες για τη σχέση του Στάθη Ψάλτημε τη σύζυγό του, Χριστίνα, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο φίλος του, Μάκης Κωστίνης.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Love it», ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στα πρόσφατα γεγονότα με την εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού, λέγοντας ότι: «Ο δήμαρχος έκανε την εκταφή και εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της. Στο τραπέζι της κηδείας η πρώην σύζυγός του Στάθη μαζί με την κόρη δεν είχαν καλή σχέση με την Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί και έδωσαν δικαιώματα».
Στην πορεία της συζήτησης, ο Μάκης Κωστίνης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη σχέση του με την τελευταία σύζυγό του. Σχετικά με αυτό δήλωσε: «Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε μίσος. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο.
Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει. Ο Στάθης φοβόταν πολύ την Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχανε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τη γνώρισε 17 χρονών και η κυρία έλεγε ότι ήταν 22. Όταν ερωτευόταν ήταν πολύ δοτικός, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.