Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με διάταγμα που υπέγραψε δίνει την εντολή να καταβάλλεται αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων ρουβλίων (79.272 ευρώ) στις οικογένειες κάθε μέλους της Εθνικής Φρουράς που σκοτώθηκε στην Ουκρανία και την Συρία, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.