Suvivor - Κώστας Παπαδόπουλος: «Η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα πάρει τίποτα από τον Ατζούν» - Τι του απάντησε

Suvivor - Κώστας Παπαδόπουλος: «Η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα πάρει τίποτα από τον Ατζούν» - Τι του απάντησε

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν από τους δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης

sofiasurvivor
Για το φετινό Survivor μίλησε ο πρώην παίκτης, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που κίνησε νομικά η Σοφία Μαργαρίτη, εναντίον της παραγωγής.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο ζαχαροπλάστης είπε αρχικά:

«Θα κερδίσει ο Άρης φέτος. Όλα τα Survivor τα κερδίζουν ποδοσφαιριστές, με δυσαρεστεί αυτό. Έχω ζήσει τον πειρασμό να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο και να πάρω από έναν τουρίστα τηλέφωνο την οικογένειά μου. Στο δικό μας κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ο Εμμανουήλ είναι μια διαφορετική προσωπικότητα από όλους τους παίκτες. Ο Άρης και η Σοφιάνα γιατί φοβούνται; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «Έχω ακούσει, διάβασα βγαίνοντας, ότι στο δικό μας Survivor κάποιος χαστούκισε έναν συμπαίκτη του, αλλά δεν τον απέβαλλαν γιατί και οι δύο ήταν φαβορί. Ο ένας το πήρε, αν θυμάμαι καλά. Όταν μάλωσε ο Άρης με τον Τάκη στο συμβούλιο, δεν έδιωξαν τον Άρη. Άλλο δεν είδαμε κι άλλο δεν μας έδειξαν».

Για τη Σοφία Μαργαρίτη που θα κινηθεί νομικά κατά της Acun Medya, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: «Δεν θα πάρει τίποτα, δεν θα καταφέρει τίποτα. Το συμβόλαιό μας γράφει πως ότι και αν πάθουμε, ούτε οι συγγενείς μας δεν μπορούν να ζητήσουν χρήματα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckh71u5p2n09)


Λίγο αργότερα, η Σοφία Μαργαρίτη πρενέβη στην εκπομπή για να απαντήσει στα λεγόμενά του.

«Καθείς εφ’ ω ετάχθη. Είχα την εντύπωση ότι ο Κώστας ασχολείται με σιροπιαστά και τούρτες, δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει και νομική», είπε η Σοφία Μαργαρίτη στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend» και πρόσθεσε: «Ο Κώστας δουλεύει και στην Acun Medya εκτός από το ζαχαροπλαστείο που έχει; Όλα σήμερα τα μαθαίνω».


Δείτε την απάντησή της

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckh7ccqyyz61)
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται, ότι η Σοφία Μαργαρίτη αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, λόγω προβλημάτων υγείας που προέκυψαν, μετά τον σοβαρό της τραυματισμό στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο δικηγόρος της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι επεσήμανε πως έχει ήδη στείλει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, όμως δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Για τον λόγο αυτό, έχουν προχωρήσει σε αγωγή.

«Κάποια στιγμή, τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν στον γιατρό, την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής. Της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, εκείνη συνέχισε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει ένα συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό τηςκαι τελικά, να τη δημιουργηθεί μετατραυματική αρθρίτιδα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν μπορεί καν να βαδίσει. Κι όλο αυτό συνέβη από την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό ή έστω να την ακούσουν, καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους», συνέχισε ο δικηγόρος.

Διευκρίνισε επίσης, ότι οι γιατροί από την Ελλάδα εξήγησαν στη Σοφία Μαργαρίτη πως ο λόγος που βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτά τα προβλήματα υγείας είναι επειδή δεν έγινε έγκαιρα η διάγνωση του κατάγματος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Σοφία Μαργαρίτη: «Εγκληματική ενέργεια της παραγωγής του Survivor - Έχει συντριπτικό κάταγμα»






Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης