Συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Πολυχρονίδηκαι αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο κίνημα του #MeToo.
«Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Υπήρχαν γυναίκες που έχουν βιώσει κάποια πράγματα κι όταν βγήκαν και τα είπαν, δεν τους έδωσε κανείς σημασία. Κάποιες μάλιστα, τις κοιτούσαν με μισό μάτι και τις περνούσαν για μισότρελες. Το να γυρνάμε λοιπόν, στην ερώτηση "γιατί τώρα;", δεν είναι ωραίο. Γιατί η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfjxrdfe2b5)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, και η ίδια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε άνεργη για έναν ολόκληρο χειμώνα.
«Έχασα μια δουλειά, την οποία την είχα κλείσει 2-3 μήνες πριν, οπότε σταμάτησα να ψάχνω για τον επόμενο χειμώνα. Τελικά, την έχασα κι έμεινα άνεργη», είπε κλείνοντας.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς