Σοφία Μαργαρίτη για Survivor: «Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο»
«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση», είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης
H Σοφία Μαργαρίτη αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κατέθεσε μήνυση εναντίον της παραγωγής του Survivor.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» λέγοντας πως σε ένα από τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της.
Όπως είπε η εκτίμηση του τραύματος της έγινε από τους νοσηλευτές, οι οποίοι της είπαν πως μπορεί να συνεχίσει να παίξει.
«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.
«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».
Η Σοφία Μαργαρίτη επισήμανε επίσης πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και μήνες.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;