Νικ Τζόνας: Οι πρώτες του δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης του - «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε η ζωή»

Νικ Τζόνας: Οι πρώτες του δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης του - «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε η ζωή»

Ο τραγουδιστής και η Πριγιάνκα Τσόπρα υποδέχτηκαν την κορούλα τους στο σπίτι, μετά από 100 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ - «Νιώθουμε ευλογημένοι που είναι μαζί μας», αναφέρει ο Τζόνας

Σχεδιο_χωρις_τιτλο
Την πρώτη του συνέντευξη, μετά τον ερχομό της κόρης του παραχώρησε ο Νικ Τζόνας.

Ο γνωστός τραγουδιστής απέκτησε πρόσφατα την πρώτη του κορούλα με την Πριγιάνκα Τσόπρα, μέσω παρένθετης μητέρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Today», ο Νικ Τζόνας εξήγησε πως «βλέπει την κόρη του ως το μεγαλύτερο δώρο που του έκανε η ζωή».

«Η ζωή είναι όμορφη. Νιώθουμε ευλογημένοι με την κόρη μας στο σπίτι», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι Τζόνας μεγαλώνουν πολλά κορίτσια», αναφερόμενος στα δύο δίδυμα αδέλφια του, Τζόε και Κέβιν, οι οποίοι έχουν αποκτήσει κι εκείνοι κόρες.

Όπως αποκάλυψε, η κόρη τους θα πάρει το όνομα «Μάλτι». Το κορίτσι γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια, όμως οι γονείς της δεν κατάφεραν να την πάρουν αμέσως στο σπίτι τους.

Κλείσιμο

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της η Πριγιάνκα Τσόπρα αποκάλυψε πως η νεογέννητη κόρη τους νοσηλευόταν στη ΜΕΘ για 100 ημέρες.

«Αυτή τη γιορτή της μητέρας δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε αυτούς τους τελευταίους μήνες και το τρενάκι στο οποίο βρισκόμασταν και το οποίο τώρα καταλαβαίνουμε. πολλοί άνθρωποι το έχουν βιώσει επίσης αυτό. Μετά από 100 και πλέον, ημέρες στη ΜΕΘ, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον αγαπημένο της να αγκαλιάζουν την κορούλα της.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλουμε απλώς να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο "Rady Children's La Jolla and Cedar Sinai", στο Λος Άντζελες, που ήταν εκεί ανιδιοτελώς σε κάθε μας βήμα», πρόσθεσε η Πριγιάνκα Τσόπρα και τόνισε πως «το επόμενο κεφάλαιο τώρα ξεκινά στη ζωή τους».



Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017 και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Met Gala του ίδιου έτους.

Αν και αρχικά, η ηθοποιός δίσταζε να βγει με τον Νικ Τζόνας, αφού όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν την είχε προσεγγίσει με περίεργο τρόπο στην αρχή της γνωριμίας τους, τελικά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2018.




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επαφή Αμερικανών – Ρώσων, μετά το σχέδιο Ντράγκι για ειρήνη, αλλά και κόντρα για την επισιτιστική κρίση

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του επειδή δεν τον υποστηρίζει δημόσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης