Νικ Τζόνας - Πριγιάνκα Τσόπρα: Έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο με την κορούλα τους

Νικ Τζόνας - Πριγιάνκα Τσόπρα: Έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο στιγμιότυπο με την κορούλα τους

Υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους στον κόσμο τον Ιανουάριο, όμως μέχρι και σήμερα, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ - Δείτε την πρώτη της φωτογραφία

jonas
Το πρώτο τους παιδί καλωσόρισαν στον κόσμο ο Νικ Τζόνας και η Πριγιάνκα Τσόπρα τον Ιανουάριο και φρόντισαν, μετά από 100 μέρες στην εντατική, να το συστήσουν και στο κοινό τους.

Η κορούλα τους γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την ξεχωριστή για εμάς στιγμή, προκειμένου να αφοσιωθούμε στην οικογένειά μας», είχε γράψει τότε, ο Νικ Τζόνας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Στο τρυφερό στιγμιότυπο, που δημοσίευσε σήμερα, η ηθοποιός στον λογαριασμό της, έκανε γνωστό πως η κόρη της όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

«Αυτή τη γιορτή της μητέρας δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε αυτούς τους τελευταίους μήνες και το τρενάκι στο οποίο βρισκόμασταν και το οποίο τώρα καταλαβαίνουμε. πολλοί άνθρωποι το έχουν βιώσει επίσης αυτό. Μετά από 100 και πλέον, ημέρες στη ΜΕΘ, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον αγαπημένο της να αγκαλιάζουν την κορούλα της.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι και θέλουμε απλώς να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσοκόμα και ειδικό στο "Rady Children's La Jolla and Cedar Sinai", στο Λος Άντζελες, που ήταν εκεί ανιδιοτελώς σε κάθε μας βήμα», πρόσθεσε η Πριγιάνκα Τσόπρα και τόνισε πως «το επόμενο κεφάλαιο τώρα ξεκινά στη ζωή τους».

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017 και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Met Gala του ίδιου έτους.

Κλείσιμο

Αν και αρχικά, η ηθοποιός δίσταζε να βγει με τον Νικ Τζόνας, αφού όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν την είχε προσεγγίσει με περίεργο τρόπο στην αρχή της γνωριμίας τους, τελικά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2018.


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Δίνουν 1.000 ευρώ το μήνα για babysitting... σκύλου!

Καρδίτσα: Προσέφυγε στο ΣτΕ η υγειονομικός που απολύθηκε επειδή έκανε «μαϊμού» εμβολιασμούς

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο φόνος ήταν προμελετημένος υποστηρίζει η οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης