Άσπα για MadClip: «Ο αδερφός μου δεν υποκρίθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι»

Άσπα για MadClip: «Ο αδερφός μου δεν υποκρίθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι»

«Είχα τρελάνει τη μάνα μου “Πάρε καραόκε”, είχα ταράξει όλη την πολυκατοικία», απάντησε η τραγουδίστρια σε ερώτηση, για το πώς μπήκε η μουσική στη ζωή της

aspa
Η Άσπα μίλησε για τον αδικοχαμένο αδελφό της, MadClip, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο ατύχημα σε μία περίοδο που η καριέρα του γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Η αδελφή του ακολούθησε τα βήματά του και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Είναι μία από τις προσωπικότητες που έγιναν ευρύτερα γνωστές μέσα από το TikTok, όπου και προώθησε το τραγούδι της, «Στάχη».

Η 28χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Αφού τραγούδησε το κομμάτι της, συζήτησε με τον παρουσιαστή για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, τα σχέδια για το μέλλον αλλά και τον αδελφό της.

«Με το που άκουσα το τραγούδι τρελάθηκα, μου άρεσε πάρα πολύ» είπε για το «Στάχτη», ενώ στη συνέχεια είπε ότι το τραγούδι μπήκε στη ζωή της από μικρή ηλικία. «Είχα τρελάνει τη μάνα μου “Πάρε καραόκε” είχα ταράξει την πολυκατοικία όλη. Έξωση δεν μας έκαναν πάλι καλά» είπε χιουμοριστικά η Άσπα.

Το στυλ της μουσικής με το οποίο ασχολείται, το χαρακτήρισε ως ποπ λαϊκό και στη συνέχεια αποκάλυψε την ηλικία της που είναι 28.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε, τι θα την συμβούλευε ο αδερφός της, εκείνη απάντησε: «Ο αδερφός μου δεν υποκρίθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αλήθεια».

Δείτε το απόσπασμα


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwy3r9zf901)




Ειδήσεις σήμερα

«Ονειρικό» παρουσιάζει τον γάμο του με τον Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος - «Ποτέ δεν υπάρχει βία μεταξύ μας»

Αυτό είναι το σπίτι που «μπούκαραν» οι διαρρήκτες πριν από την καταδίωξη στον Διόνυσο - Δείτε φωτογραφίες

ΑΠΘ: Συνεχίζονται οι εργασίες μετά τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης