Mad Clip: Συγκινεί η αδερφή του - «Θέλω να τον κάνω περήφανο, όπως έκανε κι εκείνος εμένα τόσα χρόνια»

Mad Clip: Συγκινεί η αδερφή του - «Θέλω να τον κάνω περήφανο, όπως έκανε κι εκείνος εμένα τόσα χρόνια»

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, Άσπα μίλησε για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του αδερφού της, τις συμβουλές που της είχε δώσει και τη σχέση της με τη μουσική

as_a
Για τον αδικοχαμένο αδερφό της, Mad Clip που έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα, μίλησε η Άσπα.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια που κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία με το νέο της τραγούδι «Στάχτη», παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Όπως αποκάλυψε, ο θάνατος του αδερφού της ήταν που την κινητοποίησε για να κυνηγήσει τα όνειρά της στον χώρο της μουσικής, καθώς εκείνος την παρότρυνε συνεχώς να το κάνει.

«Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω μια καριέρα στη μουσική. Πίστευε πολύ σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα και πρόσθεσε: «Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει κι εκείνος. Δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cju92k5ihqe9)

Εξήγησε στη συνέχεια πως φυσικά και την φοβίζει η σύγκριση μαζί του, όμως συνειδητοποίησε πως πρέπει να καταπολεμήσει τις ανασφάλειές της, όπως τη συμβούλευε κι εκείνος, πριν φύγει από τη ζωή.

«Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο, όπως έκανε κι εμένα εκείνος τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση και με φοβίζει κάποιες φορές, γιατί ο αδερφός μου ήταν ένας καλλιτέχνης τεράστιος κι είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατός του με κινητοποίησε, γιατί είδα ότι συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που κανείς δεν τα περιμένει και είπα ότι θα το κυνηγήσω», δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε μια συμβουλή που της είχε δώσει.

«Θυμάμαι να μου λέει "νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ και να πιστεύεις στον εαυτό σου". Θυμάμαι τα πρώτα του βήματα, στην αρχή με τη μητέρα μου τον είχαμε περάσει για παλαβό. Είχε όμως, πολλή αυτοπεποίθηση στη σκηνή, ακόμα και από το πρώτο του live, που είχε μόνο 20 άτομα. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είναι αδερφός μου, γιατί δεν μου άρεσε να διαφημίζω ή να εκμεταλλεύομαι το όνομά του», είπε κλείνοντας η Άσπα.

Ακούστε το τραγούδι της:

Aspa - Staxti (Στάχτη) (Official Music  Video)


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ρώσοι χτύπησαν καταφύγιο σε σχολείο στο Λουχάνσκ - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς

Γράμμα για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα «έκρυβε» ο Θερμαϊκός

Συνέδριο ΝΔ: Δείτε live τις εργασίες της τρίτης και τελευταίας ημέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης