Met Gala: Στο πλευρό της Καρντάσιαν ο γυμναστής της - «Δεν προωθεί καμία δίαιτα, έχασε 7 κιλά με υγιεινό τρόπο»

Met Gala: Στο πλευρό της Καρντάσιαν ο γυμναστής της - «Δεν προωθεί καμία δίαιτα, έχασε 7 κιλά με υγιεινό τρόπο»

Η διάσημη τηλεπερσόνα κατηγορείται ότι προωθεί λάθος πρότυπα για τις γυναίκες, οδηγώντας τις να ακολουθήσουν αυστηρές δίαιτες, απλά και μόνο.. «για να χωρέσουν σε ένα φόρεμα»

kimkardashian
Σχετικά με τα κιλά που έχασε η Κιμ Καρντάσιαν για να χωρέσει στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala και την αρνητική κριτική που δέχτηκε γι' αυτό, μίλησε ο personal trainer της.

O Don-A-Matrix μίλησε στο ΤΜΖ και ανέφερε πως όσα υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα για «εξαντλητικές δίαιτες» δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει δεχτεί έντονη κριτική τα τελευταία 24ωρα, καθώς το κοινό της επιτίθεται, κατηγορώντας της πως  «προωθεί κακά πρότυπα για τις γυναίκες».


Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν πως με τις δηλώσεις της για τα κιλά που έχασε, προτρέπει τις γυναίκες να αδυνατίσουν, ακολουθώντας τον λάθος τρόπο και προκαλούν έτσι, προβλήματα στην υγεία τους.

Αντίθετα με όλα αυτά, ο γυμναστής της δηλώνει πως η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε όντως να χάσει 7 κιλά μέσα σε 3 μόλις εβδομάδες, όμως το έκανε με «απόλυτα υγιεινό τρόπο».

Κλείσιμο

«Έκανε μια ισορροπημένη διατροφή. Καμια φορά, δεν έτρωγε τόσο πολύ, όμως δεν έμενε νηστική. Απλά το δεύτερο πράγμα που έκανε μετά από οτιδήποτε, ήταν να επισκέπτεται το γυμναστήριο», δήλωσε.

«Είναι παρερμηνεία το ότι έκανε δίαιτες και προσπαθούσε σκληρά να χάσει κιλά. Ήμουν εκεί καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Δεν ταλαιπώρησε τον εαυτό της για να αδυνατίσει, όπως λένε όλοι», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η Κιμ έκανε μέχρι και δύο φορές την ημέρα γυμναστική για να χάσει τα κιλά που ήθελε. «Είναι δυνατό να χάσετε ακόμα και 20 κιλά, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο», αναφέρει.

Kim Kardashian Wears Marilyn Monroe Dress At Met Gala 2022



Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης