Η Τέα Πρέλεβιτς ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Η Τέα Πρέλεβιτς ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η επιχειρηματίας στο Instagram

tea
Η Τέα Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Η επιχειρηματίας μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram την είδηση με ένα βίντεο, που περιείχε στιγμές από όλη τη διαδικασία που ακολούθησε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Τέα Πρέλεβιτς περιέγραψε βήμα-βήμα την εμπειρία της και παρότρυνε όσες γυναίκες θέλουν ή πρέπει για οποιονδήποτε λόγο να αναβάλλουν την εγκυμοσύνη τους, να κάνουν το ίδιο με εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε για εμένα αυτό το υπέροχο ταξίδι της κατάψυξης των ωαρίων μου... Έχω πολλή γνώση ακόμα να μοιραστώ μαζί σας σχετικά με τη διατήρηση της γονιμότητας! Χθες πραγματοποιήθηκε η ωοληψία. Καταλαβαίνω πως η βασική έννοια όλων των γυναικών (όπως και η δική μου) είναι αν θα νιώσουν πόνο ή πόσο γρήγορη είναι η ανάρρωση μετά... Νομίζω ότι αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει ακριβώς πόσο εύκολη & ανώδυνη είναι η όλη διαδικασία! Ήδη νιώθω τεράστια ανακούφιση που έχω εξασφαλίσει τη «σωστή στιγμή» για το δικό μου μέλλον – έχω δηλαδή την ασφάλεια ότι θα μπορέσω να αποκτήσω παιδί αν και όποτε νιώσω έτοιμη! Νιώθω και την ανάγκη να σας ξαναπώ ότι η μητρότητα είναι επιλογή, γι’ αυτό και παροτρύνω όσες γυναίκες θέλουν ή πρέπει να την αναβάλουν για οποιονδήποτε λόγο να το κάνουν».

Δείτε την ανάρτησή της:


Στο παρελθόν, είχε μιλήσει ξανά για τη διαδικασία αυτή στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων είπε: «Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια. Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cim2rr5uh6lt)


Ειδήσεις σήμερα:

110 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού σε 16 φωτογραφίες

Κίνα: Τι τρέχει στα αλήθεια στη Σαγκάη - Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι Κινέζοι

Δολοφονία Καρολάιν: Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε το ζευγάρι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης